2777
2789
عنوان

کنکور

68 بازدید | 17 پست

دوستان یک سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که از بعضیا شنیدم میگن کسایی که دبیرستان توی تیزهوشان یا نمونه دولتی درس خوندن ۸۰ درصد کنکورشون تضمینه این یعنی چی؟؟؟

منظورشون از این جمله چیه؟ کلا منظورم اینه که اگه یکی توی دبیرستان عادی و دولتی درس بخونه ولی درسش عالییی باشه بازم فرق میکنه با کسی که تیزهوشان یا نمونه خونده ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا بعضی دبیرا رو کنکور تاثییر دارن یعنی اگه دو محصل از مدرسه عادی و خاص انرژی تلاش  و وقت یکسانی بزارن متاسفانه دونی شانس بیشتری داره

ولی الان با کلاس تقویتی و خارج از مدرسه اگه با دبیر های خوب برداری قطعا موفق میشی عزیزم 

جو درسی کلاس هم خیلی شرطه

چطور😂

سآل کنکورم کرونا شد از جو رقابتی حضوری خارج شدم و چون خود خوان نبودم ریدم 

الکی ذهنتو درگیر اینگه فلانی مدرسه خاص میخونن نمیخونه ... نکن تو واقعا صدتو بزار بهترین کتاب و دبیر تهیه کن ببینم کی میتونه ازت جلو بیوفته