2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 12092 بازدید | 392 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم مرسی شما خیلی به من لطف داری خوشحالم این تعاریف رو از شما میشنوم چون خیلی آدم عمیق و پخته ا ...

تاریکی نبوده ساحل جان؛ مسیر عبور بوده تا به روشنی برسید. مسیر سایه داره، افتاب داره، درخت داره ، خشکی داره... الان که به گذشته نگاه میکنی به پارسال این وقتها، به خودت افتخار می کنی و از ته دل راضی هستی ‌ یک دنیاست. صبر فقط یک فضیلت دینی نیست یک هنر هم هست. میوه صبر شیرینِ. نوش جانتون این میوه شیرین. دقیقا تعریف کردی برای منم اون بغض تنهایی و دوری و سکوت مسجل شد و همسری که رفت تو اتاق درس بخونه تا باز وقت ناهار لابد بیاد بیرون اما خدا خیر بده درسشو خوب خونده و شما رو نگه دار باشه. 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

@حرف_بی_صدا    عزیزم چون همسرتون برای خونه خرید کردن و شما خونه نیستی که بگین طبق همون قانون خودت، برای خونه خرید کنم در کنارش خریدهای شخصی خودمم انجام بدم پس این هیچی، لطفا این قانون رو کلا وقتی رفتی هم خونه بگذار کنار، چرا چون درامد داری نباید همسرتون خرجتون کنن و حتی شما هزینه های ۲۰ ۳۰ میلیونی شام مهمونی های عمو عموزاده های ایشونم بدی. همش چون اقوام اونها هم میان که اگر اقوام شما هم میومدن باز باید بالاخره مرد متقبل هزینه ها بشه تااینجا قبول داری؟ فوقش خانم؛ اگر میخوای بقول معروف تزیین بهتری باشه کیک مرغوب تری باشه پول بذاره اون تبدیل به احسن بشه نه اینکه کل پایه کار با شما باشه. این که از این. اما فعلا که پیش مادر هستی از کارت همسر خرید کن احتمالا سختته چون خرج نکردی تاحالا الان یک کاره؛ فکر کنن رفتین منزل مادر حالا اونجا چه خرجی کردین. اما این افکارو بریز دور. اصلا بر فرض هم برای مامان عصرببری بیرون بگردونی شیرینی ماشین یک شال بافت یا هر چی بخری چی میشه مگه بالاخره درامد داری شما به کردار مامان کار نداشته باش کار خوبه خودتو انجام بده. برای خودتم هزینه کن منتتظر پول مطب نباش اونم میدن چرااینقدر خودت رو در عسر و حرج بندازی دیگه شما که نکن خواهشا.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اره انر تا شب نریزن یه مقدار از حستب شوهرم واریز میکمم به حساب خودم

شما درسته خودتون درآمد دارید ولی از همسرتون یه مبلغی ماهیانه بگیرید اگه راحت نیستید از کارتشون برداشت کنید بگید براتون واریز کنن 

اره انر تا شب نریزن یه مقدار از حستب شوهرم واریز میکمم به حساب خودم

عزیزم با خودش قهری با پولش که قهر تیستی.این کارتش رو هم که گفتید درامد خودش هست.

باید سعی کنی خودت رو تغییر بدی.

خیلی قابل تحسین هست که اینقدر خودساخته ای ولی عزیزم خودت رو معذب نکن.

استارتر عزیز در مورد اینکه همه الان می گن پول خودتو خرج نکن 

بذار شوهرت برات خرج کنه‌

بقیه در موقعیت شما نیستن

شما وقتی ازدواج کردی می دونستی با یه رزیدنت داری ازدواج می کنی که حقوقش کفاف خرج رفت وامد به بیمارستان رو هم نمی ده

زندگی مشترک بالا پایین داره

شاید چند سال بعد درآمد همسرتون چندبرابر شما باشه

شاید شما بخوای بری رزیدنتی بخونی، درآمد شما کم شه

نمی شه گفت که به من ربطی نداره، مردی ، برو از هرجا شده خرج زندگی رو دربیار

مخصوصا در سطح شما

که هر دو تحصیل کرده این

عزیزممممم😍چه تصویرسازی قشنگی😍💕خداحفظتون کنه😘

❤️😅

عزیزم خیلی خوشحالم که داری به برگشتن فکر میکنی حالا که شوهرت انقدر کوتاه اومده لطفا دیگه کش نده که بی مزه بشه و خدایی نکرده شوهرت سردشه اینسری اومد دیگه برو خواهشا

خودتم خوشحال کن شوهرتم خوشحال کن دوستاتم خوشحال کن

همسرم پسرم فرشته های سیبیلوی من عاشقتونم      

وااای من چرا بی خبر بودم 😐😐😐😐😐😐

من همیشه تاپیک هاتو دنبال میکنممم 

واااای 

چرا قهر کردی چیشددددددددددد؟

توضیح بدین🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
استارتر عزیز در مورد اینکه همه الان می گن پول خودتو خرج نکن بذار شوهرت برات خرج کنه‌بقیه در موقعیت ش ...

کسی به ایشون نگفت از درآمد خودتون خرج نکنید.توصیه دوستان این بود که تو این شرایط که حسابشون خالی شده و خودش هم بنا به دلایلی که گفتن دستمزدشون رو نگرفتن رو کارت همسرشون حساب کنن

بچه ها یه چیزی بگم انگار از این ناز کشیدنه خوشم اومده میترسم اشتی کنم

اتفاقا زودتر آشتی کن و برگرد ،نذار خونه ات خالی بمونه .بعضی مادرها مثل مادرشوهرتون خیلی سیاست دارن با مهربونی و دلسوزی از زیر زبون پسرهاشون ریز جزییات همه چی را میکشن بیرون ،

بچه ها فردا یه مناسبت خاصه دقیق نمیتنم بگم چی ولی اگر شوهرم مثل یلدا و روز زن کاری نکنه واقعا ناراحت ...

دوست ندیده عزیز شما و همسرتون خدا را شکر در حدی درآمد دارید که زندگی خودتون را در سطح متوسط اداره کنید ،پیشنهاد میکنم سعی کنی زندگی مشترکتون را به سمت استقلال از خانواده همسرتون پیش ببرید ،لازم نیست هر سفری که اونها هزینه اش را میدن همراهشون برید ،نگو نمیام بهونه بیار که شیفت کلینیک داری و نمیتونی مرخصی بگیری ،تو یک فرصت دیگه یک سفر دو نفره به یک جای دیگه حتی ارزونتر برید