2777
2789
عنوان

منم جای دخترتون میشه یه لحظه بیاین🥲🩶

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 60 پست
یعنی بی انرژی بودن و بد خواب شدن و تنبلی به کم خونی ربط داره؟....

بله . 

طبع غذایی هم سرد باشه خیلی کم تحرک هست ادم. اگه پزشک طب سنتی خوب میشناسی برو پیشش.

نرم افزار ورزشی نصب کن یکن ورزش کن تو طول روز. شبارو حتما سعی کن بخوابی صبح زود مثلا قبل اذان صبح بیدار شی تو هوای اون زمان نفس عمیق بگیری اکسیژن خونت و ببری بالا... مثلا یکم تو حیاط بری قدم بزنی یا منجره رو باز کنی نفس بگیری...

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درس خوندن

من خودم سنم زیاد نیست بخوام راهنمایی کنما ولی بنظرم ویتامین کم داری اگر خستته همیشه ولی اگر شب بیدار میمونی کم خواب خیلی بهت آسیب میرسونت

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
چرا من یکی از دوستام اصلا غذا نمیخوره و فقط سیگار و هایب میکشه و میخوره...و این خیلی خیلی بدههه....

یا ابوالفضل😶

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بله . طبع غذایی هم سرد باشه خیلی کم تحرک هست ادم. اگه پزشک طب سنتی خوب میشناسی برو پیشش.نرم افزار ور ...

یعنی برم پیش یه دکتر طب سنتی؟....

اثر میده واقعا؟....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

منم مثل شما بودم 

هرموقع ورزش میکردم

چون هورمون شادی توبدن ترشح میشه حین ورزش واقعا بعدش شادی زیادی داشتم و حالم خوب میشد. خوابم میپرید.  میتونی اصلا یوقتایی یه کوچولو اهنگ بذاری برقصی که از کسلی دربیای... ورزش و حتما تو برنامه ت بذار دوپینگ خالصه.. ورزش در حد ۵دقیق۶دقیقه هم کمک کننده است 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
طبع ات و مزاج ات چطوریه ؟ سردی تو زمستون .وقتی سرد یا خنک باشی خوابت بیشتر میشه؟ حس گرختی و شل بودن ...

سرما خواب رو از سرم میپرونه عالیه

ولی اصلا مشکل من خواب آلود بودن نیس. بدنم خسته اس.انگار کتک خوردم.اصلا نمیتونم تکون بخورم یا تمرکز کنم.همینجوری افتادم یه گوشه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
منم همینطور باید درس بخونم ولی همش خوابم میاد

ولی یه بار خوابم میومد 

نمی‌تونستم درس بخونم رفتم شیر سرد با خرما خوردم خوابم پرید درس خوندم خوب شد یادم اومد برم بخورم 

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
یعنی برم پیش یه دکتر طب سنتی؟....اثر میده واقعا؟....

بی تاثیر نیست عزیزم.یچیزی  هم هست اگه پرخواب شدی شاید بابت اینم باشه کلا هوا هم سر ه ادم بیشتر دلش میخواد حرکت نکنه و بخوابه.. طبیعیه نگران نباش فقط ی بررسی کن احتمالا یه قرص آهن دکتر بگه بخوری... دیگه از مغزیجات استفاده کن بادام و کشمشو نخودو .... انرژی میدن سرحال میشی

طبع ات و مزاج ات چطوریه ؟ سردی تو زمستون .وقتی سرد یا خنک باشی خوابت بیشتر میشه؟ حس گرختی و شل بودن ...

من سردم باشه خوابم نمیبره

ان شاءالله زیرسایه امام زمان موفق ترین باشی عزیزم. قرصای عجیب غریب هم اگه دیدی دوستات نعرفی میکنن اصلا نرو سمتشون که خیلی خطرناکن و کلی عوارض دارن...

ان شاءالله زیرسایه امام زمان موفق ترین باشی عزیزم. قرصای عجیب غریب هم اگه دیدی دوستات نعرفی میکنن اص ...

ممنونم❤️