2777
2789
عنوان

مشاوره تحصیلی میخوام

122 بازدید | 10 پست

سیب ترش چطوره و ماهی چقدر میگیره؟؟

کسی تجربه ای داره جاهایی دیگه هزینه چطوریه؟

جایی میشناسید مشاورش خوب باشه و هزینه اش هم خیلی خوب باشه؟؟؟

میخوام پیگیر باشه و کاربلد ولی هزینه اش هم کم باشه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه همچین مشاوری میخوای که دلسوز باشه همش پیگیر خصوصی بگیر که طرف دانشجو باشه و مطمعن باشی موسسات به ...

از کجا پیدا کنم سایت خاصی میشناسید یا مشاور خوبی سراغ دارید شما؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اگه مشهدی اره

نه مشهد نیستم آنلاین چی مشاور نمیشناسی؟؟

نه مشهد نیستم آنلاین چی مشاور نمیشناسی؟؟

عزیزم من مشاور خوب داشتم اتفاقا الان پیامت دیدم مجازی هم کار می‌کنند، 

@CounsellerMohammadjani

آیدی تلگرام و ایتا و بله هم فکر کنم بودن 

خدایا ممنونم بابت همه چیز   رشته دلخواهم رو مدیون دعای پدر و مادرم هستم 😍 و البته مشاور تحصیلیم، خدا هرچی که میخواد و بهش بده، سال اول که کنکور دادم امیدم رو از دست دادم به لطف ایشون الان دکترم 😍

عزیزم من مشاور خوب داشتم اتفاقا الان پیامت دیدم مجازی هم کار می‌کنند، @CounsellerMohammadjaniآیدی تل ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14935924/%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%B1%D8%B1%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..