2777
2789
عنوان

٤روزه دارم میمیرم

118 بازدید | 21 پست

کمکک😭

دیگه از تهوع دارم جنازه میشم 

هرکاری بگید کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم

چرا انقدر ویروسش بده😫

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

زنجبیل دم کن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم 🥺درکت میکنم تابستون اینجوری شدم از خود شب تا ساعت ۶ صبح ۹ بار بالا آوردم رسما داشتم میمردم

حالا شما فکر کن من ۴ روزه درگیرم🥲

وای عزیزم دکتر رفتی؟من الان احساس لرز میکنم نمیدونم مریض شدم یا نه از علائمشه؟

اره رفتم سرم داد

بله متاسفانه شماهم علائمش رو دارید

با لرز شروع میشه بعدش تهوع میاد و اگه بدشانس باشی تب داری ک من نداشتم فقط تهوع و لرز دارم هنوزم خوب نشدم

عزیزم الان خیلی حالت بده؟ میخوای با هم حرف بزنیم تا بخوابی؟

چقدر مهربونید و لطف دارید بهم🫠

الان من لرز ندارم زیاد فقط خیلی تهوع دارم

شماهم برید قرص بخورید الان تا علائم دیگه ش سراغتون نیاد که نابود میشید

چقدر مهربونید و لطف دارید بهم🫠الان من لرز ندارم زیاد فقط خیلی تهوع دارمشماهم برید قرص بخورید الان ت ...

عزیزم کاری نمیکنم واقعا 

چون درکت میکنم خودم همون تابستون که اینجوری شدم خانوادم خواب بودن و دوست داشتم کسی باشه باهاش حرف بزنم هیچکس نبود خیلی احساس تنهایی میکردم 

قرص چی بخورم

عزیزم کاری نمیکنم واقعا چون درکت میکنم خودم همون تابستون که اینجوری شدم خانوادم خواب بودن و دوست داش ...

قرص ضدتهوع بخور چون منم چندروز پیش همین ساعتا بود لرز گرفتم یهو از خواب پاشدم و تهوع و لرز خیلی شدیدتر داشتم