2777
2789

سلام شبتون بخیر

من اعتیادی به قهوه ندارم.یه مدت میخوردم که متوجه شدم اثر معکوس داره.خوابم میگرفت و بی نهایت عصبی میشدم.

اما خب شرایط جوریه که واقعا نیاز دارم به یه چنین محرکی.فوق العاده کم انرژیم.چکاپ دادم مشکل خاصی نبود

به نظرتون انرژی زا میتونه کمکم کنه از این حالت خستگی دربیام!؟

واقعا به کمکتون احتیاج دارم اگر چیزی میدونید بگید🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انرژی برای چ‌ کاری میخای؟بیشتر توضیح بده

درس خوندن

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

راهش گرمی خوردن هست. مغز سرد با قهوه درست نمیشه منم مشکلم همینه 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

آره انرژی زا خوبه....

اعتیاد آور نیس؟

راهش گرمی خوردن هست. مغز سرد با قهوه درست نمیشه منم مشکلم همینه

وای نه از یه ور دیگه اوضاع خراب میشه😶😂

شاید کم خونی داری انرژی زا و قهوه نخور الکی

قهوه ضربان قلب و میبره بالا..

ورزش کن

و ازمایش خون بده احتمالا کمبود اهن داری

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

منم خوابم بهم ریخته و اصلا نمیتونم زود بخوابم امروز صبح ساعت شیش صبح خوابیدم ساعت پنج عصر تازه از خواب بیدار شدم..حالا امشب میخوام زودتر بخوابم...

منم خیلی کم انرژی شدم این چن وقت....

از وقتی که بیکار شدم خیلی خیلی تنبل شدم...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
وای نه از یه ور دیگه اوضاع خراب میشه😶😂

گرمی اونقدر تاثیر نداره 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️