2777
2789
عنوان

منم جای دخترتون میشه یه لحظه بیاین🥲🩶

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 60 پست
بی تاثیر نیست عزیزم.یچیزی هم هست اگه پرخواب شدی شاید بابت اینم باشه کلا هوا هم سر ه ادم بیشتر دلش م ...

اره باید قرص آهن هم بخرم بخورم ...باشه عزیزدلممم ممنون از راهنماییت....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
من سردم باشه خوابم نمیبره

شما طبع ات سرده؟

کسی که طبع اش سرد باشه موقعی که سردی زیاد میشه احساس کرختی و خواب الودگی اش زباد میشه کولر مثلا جلوش روشن باشه سست میشه حس خواب الودگی میگیره

این سوالا رو از استارتر پرسیدم تا بهش راهکار بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما طبع ات سرده؟کسی که طبع اش سرد باشه موقعی که سردی زیاد میشه احساس کرختی و خواب الودگی اش زباد میش ...

سرما برای من اوکیه

حتی گاها اگه قرار باشه شب بیدار بمونم درس بخونم توی حیاط راه میرم خیلی هم جواب گوعه

ولی خب اصلا مسئله خواب آلود بودن نیس.من جسمی خستم.انگار کتک خوردم.همش دلم میخواد دراز بکشم

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
سرما برای من اوکیهحتی گاها اگه قرار باشه شب بیدار بمونم درس بخونم توی حیاط راه میرم خیلی هم جواب گوع ...

فکر کنم واقعا دختر منی همش میگه حال ندارم و دنبال قهوه است، ترنم مامان اگه خودتی برو سراغ درست بهوونه نیار مشاورت مگه نگفت قهوه به هیچ وجه، 😂 

فکر کنم واقعا دختر منی همش میگه حال ندارم و دنبال قهوه است، ترنم مامان اگه خودتی برو سراغ درست بهوون ...

چشم ولی من ترتم نیستم😂❤️

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
ویتامین Dرو ازمایش خون دادی ببینی میزانش چقدر؟

هرماه میخورم آزمایش که نرمال بود

من دیشب یذره گردو با ژل رویال خوردم تا نه صب مص باتری کار میکردم خوابم نمیبرد ،ازین قهوه فوریا ک رنگشون تیرس بگیره فلشو بگیر قهوه هرچه روشن تر باشه کافئین کمتری داره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
هرماه میخورم آزمایش که نرمال بود

اگه میزان ویتامین Dهم اوکی بوده این علت هم میره کنار

چون دختر من همین طور بی حس و حال و خسته بود تمام راه ها رو رفتیم تا بفهمیم مشکل بی حالی و کوفته بودنش چیه

اگه میزان ویتامین Dهم اوکی بوده این علت هم میره کنارچون دختر من همین طور بی حس و حال و خسته بود تمام ...

خب مشکلشون چی بود🥲