2777
2789

ک...اندوم پشت شیشه بود دوستم گفت بنظرت این چیه گفتم نمی‌دونم والا فک کنم آدامسه چون جلدش شبیه آدامس بود🥴🫤🤦🏻‍♀️😂بعد از یارو داروخانه آیی پرسیدیم ببخشید این چیه گفت اینننن؟؟😳😲کا....ندومه دیگه🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣😂وااای یعنی اومدیم بیرون منفجرررر شدیم از خندهههههه🤣🤣🤣دوستم گفت خاک تو سرمون ک نمی‌دونستیم این چیه 🤣🤣گفتم چیه مگه اتفاقا افتخار کنیم ب اینکه نمی‌دونستیم والا مگه تا حالا استفاده کردیم ک بلد باشیم یا بدونیم چیه

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای هیچی نگو دبیرستانی بودم چشمو گوشمم باز بود والا توی هایپر به مامانم گفتم عهه از این قهوه ها بگیریم یهو فهمیدم با طعم قهوس فقط قهوه نیس😂😂😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه بارم ما رفته بودم پشت شیشه اسپری بود دوستم پرسید این ادکلنا چنده؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
حالا در کل شما که استفاده نمی کنید

نه دیگه میخایم چکار آخه😂🤣🤷🏻‍♀️

دیگه ازدواج کردیم رفتیم سر خونه زندگیمون دوستم ک دوتا هم بچه داره بنده خدا😂😂🤣

منم میخام داروخانه کارکنم ینی چنین اتفاقاتی برای منم پیش میاد

صد در صد😂🤣البته اگه آدمای چشم و گوش بسته ایی مث ما پیدا شه ک تا حالا ندیده باشه همچین چیزی

پسرمنم کوچیک بود یکبارتوداروخانه زده بود به غش وضعف ازای ادامسامیخوام😑

ای وااایییی مث منم🤣😂

اتفاقا همیشه همون جلو چشم میزارن.منی ک دیدم بازم هربار میبینم فک میکنم آدامسه.اونروز دخترم بلند بلند ...

اوووخ🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣

من استفاده نکردم ولی میدونم دیگهههه بعدم روش نوشته 🥲😂😏

نه والا ننوشته بود روش چیزی فقط شکل قلب داشت منم فک کردم آدامسه😂🤦🏻‍♀️