2777
2789
عنوان

اگ میدونید درمان تنبلی تخمدان چیه دریغ نکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 55 پست
سونوی چی بنویسه دکتر ؟

سونو رحم تخمدان  دادم بعد رفتم دکتر غدد 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو دکتر ببین طب سنتی رو کلا ولش کن من همه راه هارو رفتم نتیجه نامیده نه من کلی اطرافم انجام دادن فق ...

دکتر رفتم کلی آزمایش و سونو بهم دوفامد داده..............من میخوام کوچیک بمونه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
برو دکتر ببین طب سنتی رو کلا ولش کن من همه راه هارو رفتم نتیجه نامیده نه من کلی اطرافم انجام دادن فق ...

عریزم شما با دارو درمانی بهتر شدی ؟ من پریودم منظلم اما بقیه چیرا به راه 

رفتم غدد بهم اسپیرونولاکتون دادو ال دی 

یع مدت هم متفورمین میخوردم خوب بود تموم شد دیگ نخوردم میترسم سر خورد بگیرم بخورم 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
ویتامین دی چند بود ؟؟ اگر دکتر امپول ویتامین دی داده دیگ دز ۵۰ هزار نخور

آره دکترداد نمیدونم چند بود واقعیت

پیاده روی روزانه ۴۵ مین 

سه لیتر آب 

مغزیجات خصوصا انواع بادام

اگر متاهلی رابطه جنسی منظم (کمک به تنظیم هورمون ها)

خواب از ۱۰ شب تا ۶ صبح (تنظیم هورمون ها)

دوری از اضطراب و استرس 

رقص و خنده و شادی 

حذف کلیه غذاهای بیرون از منزل فست فودها کنسروها

حذف انواع نوشیدنی از جمله چای و قهوه و نوشابه ها

حذف لبنیات یا محدود کردن آن ها

مصرف پروتئین بیشتر مثل مرغ تخم مرغ ماهی ساردین و سالمون و هر نوع ماهی روغنی 

مصرف سبزیجات و میوه ها در هر وعده 

ورزش سبک مثل یوگا و شنا و مدیتیشن

حذف یا محدود کردن گوشت قرمز 

مصرف مکمل ها مثل امگا سه و فولات ویتامین د و ای 

تحت نظر پزشک بودن

بررسی وضعیت هورمون ها به ویژه هورمون پرولاکتین 

اینها

عریزم شما با دارو درمانی بهتر شدی ؟ من پریودم منظلم اما بقیه چیرا به راه رفتم غدد بهم اسپیرونولاکتون ...

من ال دی می‌خوردم یک سال وزنمم کم کرده بودم به مدت خوب بود بعدش دیگه درمان رو ول کردم چاق شدم الان دیگه پریود هم نمیشم

کاربری دست دو نفره 
ادامه بده

بنظرت کوچیک میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دکتر میگفت درمان نداره مگه بزرگ شه جراحی کنن.......من لکه بینی پیدا کردم...............این ماه دوبار پریود شدم......................یه کیست ریزم داشتم...........دیگه نمیدونم برا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
پیاده روی روزانه ۴۵ مین سه لیتر آب مغزیجات خصوصا انواع باداماگر متاهلی رابطه جنسی منظم (کمک به تنظیم ...

مرسی عزیزم ولی فقط رونالدو میتونه اینقد روتین داشته باشه دو روز خوبم روز سوم ول میکنم 😭

من ال دی می‌خوردم یک سال وزنمم کم کرده بودم به مدت خوب بود بعدش دیگه درمان رو ول کردم چاق شدم الان د ...

یا خدا 

منم میخام ال دی دیگ نخوردم فقظ سبک زندگی مو عوض کنم 

این قرصا همش دردسره 

عذر میخام سونوش چجوره داخلیه ؟

برا من از رو شکم بود ولی سونو داخلی هم میگیرن من خودم گفتم دکتر عمومی برامربنویسه ولی دکتر غدد گفت بهتره سونو داخلی میکردی