2777
2789

همسرم به همسایه ی مغازش گفته بیل لازم دارم اونم کلید خونشو داده گقته برو از زیر زمین بردار ولی قبلش زنگ بزن یه چوب هم داده بهش ، گفته تو حیاط یه سگ هست حواست بهش باشه همسرم میره دم در زنگ میزنه و پر و باز میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کافیه یا بیشتر بخندم؟؟چرا پست اول نمی نویسی؟؟

منی که با نت ازاد اینجام چشم به این تلپیک خورده قفلی زدم الانس بداره همرمان ش من تموم شه بمونم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

خانمی از پنجره ی حال نگاه میکنه همسرم میگه حاج خانم من دوست رسول آقام رسول گفته از کنار حیاط بیل و بردارم اونم میگه بردار پسر جان ، بعدش همسرم میگه سگتون کجاست اونم میگه کدوم سگ همسرم میگه حاجی گفت چوب بردارمو مراقب سگ خونه باشم خانمه میاد رو ایوون و با دمپایی همسرمو دنبال میکنه