2777
2789
عنوان

اگ میدونید درمان تنبلی تخمدان چیه دریغ نکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 55 پست
یا خدا منم میخام ال دی دیگ نخوردم فقظ سبک زندگی مو عوض کنم این قرصا همش دردسره

من باال دی راحت بودم مشکلی ندارم باهاش نه چاق کرد نه چیزی موی زائد هم رفت هی امروز فردا میکنن باز بخورم ال دی

کاربری دست دو نفره 
مرسی عزیزم ولی فقط رونالدو میتونه اینقد روتین داشته باشه دو روز خوبم روز سوم ول میکنم 😭

ول کنی بد میشه دیگه اولش سخته 

منم همینا رو دارم انجام میدم یکساله 

ولی الان عادت کردم راحت شده

فقط این مدت چون تو پروسه آی وی اف بودم پیاده روی رو نمی رم دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باال دی راحت بودم مشکلی ندارم باهاش نه چاق کرد نه چیزی موی زائد هم رفت هی امروز فردا میکنن باز بخ ...

منک موهام بدتر شد چاق تر شدم افسرده داغون 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
ول کنی بد میشه دیگه اولش سخته منم همینا رو دارم انجام میدم یکساله ولی الان عادت کردم راحت شدهفقط این ...

تاثیر رو چاقی شکم داشته ؟منم دیگ میخام انجامش بدم 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
خیلی ویتامین دی پایین بود یک ماه بعد از امپولت هرروز به مدت سه ماه همراه ناهار ویتامین دی دز هزار بخ ...

باشه عزیزم

دکتر مغز و اعصاب بهم داد بخاطر اینک کمرم گرفته وبد رفتم پیشش

اصن عجیب من قبلا ی هیکلی داشتم ساعت شنی واقعی الان دارم مربع میشم

ورزش و تغذیه که قندو شیرینی و سرخ کردنی و روغن حذف بشه حرف اولو میزنه

پودر اینوفولیک و گرم نگه داشتن رحم خیلی خوبه

پیاز درمانی هم اگه پرولاکتینت بالا نیست یه آزمایش بده خیلی موثره درموردش سرچ کن داخل نی نی سایت

تاثیر رو چاقی شکم داشته ؟منم دیگ میخام انجامش بدم

اینا رو والا واسه کنترل بیماری من انجام میدم ولی خب آره بنظرم تاثیر داشته چند درصدی 

البته اگر ورزش شکم کنی خیلی روش تاثیر داره 

که من مشکل ستون فقرات داشتم تمرین سخت نمی تونم انجام بدم کلا 

ورزش و تغذیه که قندو شیرینی و سرخ کردنی و روغن حذف بشه حرف اولو میزنهپودر اینوفولیک و گرم نگه داشتن ...

پرولاکتین ام اکی بوده تا الان ک 

عزیزم احه غذای بدون روغن چی بخوریم نمیشه 🥲