2777
2789
عنوان

عین خر تو گل گیر کردممممممم

106 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من ژنتیک میخونم ، ترم ۵هست

چند تا برنامه دارم که هرکدوم بشه خوبه 

ولی الویت اولم معلمیه، ولی اگه نشه ناراحت نمیشم

من بهمن سال بعد فارغ التحصیل میشم 

تصمیم دارم بعد فارغ التحصیلی اول آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنم اگه قبول شدم که هیچی میمونم هیمنجاو دبیر میشم

ولی اگه قبول نشم ارشد میخونم و برای دکترا فاند میگیرم و از این مملکت میرم 

راستش خیلیییییی گیج و سردرگمم ، از یه طرف مهاجرت حز رویاهامه، ولی خب من پدرم یه بازنشسته سادس،  نمیتونم اونقدی از لحاط مالی لزش انتطار داشته باشم ، مگه اینکه فول فاند بگیرم ،  از طرفی چند بار حرفشو پیش انداختم بابام کلااااا مخالفه ، و میدونم نمیزاره تنها برم 

از طرفی به چول نیاز دارم حتماااا بعد فارغ التحصیلی باید به درامد برسم 

حالا سوالم اینه بنظرتون برای آزمون استخدامی آماده بشم یا ارشد ؟؟؟؟دلیلتون هم بگید 

من اگه ارشد بخونم قطعا مهاجرت هم میکنم برای دکترا 

خواهش میکنم خودتونو بزارید جای من و منو راهنمایی کنید خیلییییی سردرگمم😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرکت های دانش بنیان برو رزومه بفرست برو سرکارکنارشم ارشد بخون پول جمع کن برای مهاجرتمعلمی واقعا درام ...

فقط شهرای بزرگ مثله تهران دانش بنیان داره 

من اراک هستم 

از طرفی تو لزمایشگاه هم میتونم کار کنم

بنظرم توی مملکته خودت بمون و هدفت شغل شیرینه دبیری باشه...مهاجرت خیلی سخته بیشتر کسانی که میرن بعد ی ...

ببین من به دبیری هم علاقه دارما ولی حقوقش برای منی که کمالگرام کمه 

تصمیم دارم لزمون استخدامی رو بدم،  نمیخوام از دست بدم فرصت استخدامی رو

ببین من به دبیری هم علاقه دارما ولی حقوقش برای منی که کمالگرام کمه تصمیم دارم لزمون استخدامی رو بدم، ...

این خوبه که کمال گرایی اینو در نظر داشته باش از دبیری و کلا حرفه ی آموزش میشه درآمد خوبی داشت و به حقوق بسنده نکنی و به صورت آزاد فعالیت کنی