2777
2789
عنوان

اگ میدونید درمان تنبلی تخمدان چیه دریغ نکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 55 پست
منم خیلی شکم دارم انگار حامله ام یعنی تنبلی تخمدان دارم؟ولی پریودم به موقعه

من پریودم به موقع بود رفتم سنو و بله داشتم 😐

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو خوردم ۳ ماه ولی بدتر چاق شدم الان بشدت میل به خوردن دارم بشدت هیچ چیزی نمیتونه جلووم بگیره چون ...

خب چیزای مفید بخور حداقل مثلا مغزیجات لبنیاتم زیاد مصرف نکن مثلا سالاد کاهو بخور روش لیمو بزن سعی کن رعایت کنی دیگ میدونم سخته منم همینم

اصلا ربطی به این کارا نداره

پس چیکار کنم فیبرومم بزرگ نشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

باشگاه 

روزی ۸ لیوان آب 

شیرینی قند کلا حذف 

چربی کلا حذف 

لبنیات محدود 

تا میتونی گرمی جات بخور 

شیره ارده و...بخور

موقع شستن ظرف پیشبند ببند لباست خیس نشه

بازم ورزش 

کمبود ویتامین دی باعث تنبلی تخمدان میشه 

اگر تا حالا نخوردی به مدت ۴ هفته، هفته ای یکی ویتامین دی ۵۰ هزار همراه ناهار بخوری تا جذب بشع 

بعدش ۴ هفته روزی یکی ویتامین دی دز هزار همراه ناهار بخور 

حواست به دز ویتامین دی باشه 

خب چیزای مفید بخور حداقل مثلا مغزیجات لبنیاتم زیاد مصرف نکن مثلا سالاد کاهو بخور روش لیمو بزن سعی کن ...

اهوم باید دیگ رعایت کنم 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
پس چیکار کنم فیبرومم بزرگ نشه

برو دکتر ببین طب سنتی رو کلا ولش کن من همه راه هارو رفتم نتیجه نامیده نه من کلی اطرافم انجام دادن فقط یه مدت اون بیماری رو مخفی می‌کنه طب سنتی برو دکتر درست و حسابی 

کاربری دست دو نفره 
باشگاه روزی ۸ لیوان آب شیرینی قند کلا حذف چربی کلا حذف لبنیات محدود تا میتونی گرمی جات بخور شیره ارد ...

عریزم دکتر بهم دوتا آمپول ویتامین دی داده  هر دو هفته

بارم بخورم ؟

وای ترسیدم از کجا میشه فهمید ؟سونوگرافی؟

اره