2777
2789
عنوان

کادوی استفاده شده مادرشوهر

585 بازدید | 56 پست

بچه ها مادرشوهرتون بهتون کادوی استفاده شده بده چیکار میکنین..توخونه خودش داد

اونجا نتونستم چیزی بگم که این استفاده شدست

الان خیلی ناراحتم

حس بی ارزشی دارم خیلی ناراحتم همش خودمو فش میدم مگه ارزشم اینقدپایینه که قبول کردم

هرچی هم به همسرم درمورد خانوادش بگم میگه بیخیال رفتارخانوادم شو من بدیهاشون رو با صدبرابر خوبی جبران میکنم واقعا هم مرد خوبیه هیچ محدودیتی تو هیچی زمینه ای ندارم.الان موندم چیکار کنم نمیخام بی احترامی کنم ولی خودم خیلی خیلی خیلی ...اذیتم بابت این کار😣 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشعوریش همین اندازه بوده دیگ

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان به شوهرت نق بزنی چیزی حل نمیشه وقتی مرد خوبیه و درکت میکنه بدیای خانوادشو ندیده بگیر ،خیلی کم پیش بیاد مردی قبول کنه ایراد از خانوادشه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: