2777
2789
عنوان

ازدواج دوممه وعقدم منوزیره فحشم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 90 پست
این آقا تعادل تو رفتارش نداره شک نکن زیر یه سقف بری زیر کتک میگیرتت مگه آدم عاقل میزنه تو شیشه با مش ...

خب منه بدبخت الان چیکارکنم 

خیلی ساکته وارومه همه به ساکت ومظلوم بودن میشناسنش ولی عصبی هم میشه اینجوری

نمیتونم🥺حالم خیلی خرابه دیشب این موقع دلم خون بود الان ازدیشب بدتراگه دوباره هم بکنه چی اگه دوباره ...

تو هر رابطه ای جنگ دعوا هست و باید یکی عاقل تر و با درک تر باشه وگرنه زندگیتون خراب میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب میره واسم گل میخره ومعذرت خواهی میکنه ولی من غرورم شکسته دلموشکسته اعتمادبنفسم ازبین رفته توکوچه ...

خب بهش بگو،بگو وقتی اینجوری فحش میدی از نظر روحی بهم میریزم،بگو پرده حرمت بینمون از بین میره و...

خلاصه متوجهش کن

اما درکل مشخصه عصبیه و شما نباید کاری کنی به اون حد از عصبانیت برسونیش،باید یاد بگیری چطوری باهاش رفتار کنی 

کم کم قلق همدیگه دستتون میاد

مشاور هم بری خوبه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
اگه خودش راضی میشه ک نپرسه ازت کجایی کجا میری توام راضی شو ولی در کل به هر کسی زیاد گیر بدی طبیعیه ع ...

نه من ازخونه میرم بیرون بایدبهش بگم 

ولی.به خودش که میگم میگه من مردم

هرچقدرم عصبانیش کرده باشی نباید فحش میداد اونم میگی فحشای خیلی بد...این قشنگ نشون دهنده اینه که این ...

خودمم میدونم همه اینارو 

همه رومتوجهم 

چاره میخوام

چاره درست کردن 

چاره چجوری درست رفتارکردن 

خودمم میدونم همه اینارو همه رومتوجهم چاره میخوامچاره درست کردن چاره چجوری درست رفتارکردن

نمیدونم فرداشب بگه بیاخونمون میام دنبالت چی بگم 

نمیتونم برم 

غرورمو دلموخیلی شکسته

خب بهش بگو،بگو وقتی اینجوری فحش میدی از نظر روحی بهم میریزم،بگو پرده حرمت بینمون از بین میره و...خلا ...

خودش میگه من حرمت نگه میداشتم همیشه خودت منوبه اینجارسوندی 

میگه هیچ وقت فحشت نمیدادم 

خودشم پشیمون بود

ولی چه فایده

دنبال مقصرنیستم میخوام رابطمونودرست کنم مشکلم اینه اگه فرداشب برم به نظرم غرورم خوردمیشه

تو زندگی مشترک غرور رو باید کناز گذاشت..شاید دعوا رو ببری اما تو زندگی مشترک میبازی

خودش میگه من حرمت نگه میداشتم همیشه خودت منوبه اینجارسوندی میگه هیچ وقت فحشت نمیدادم خودشم پشیمون بو ...

اگه پشیمون دیگه کشش نده ؛یه کم سر سنگین باش ولی از حد به در نکن،بذار متوجه رفتارش بشه

فردا هم برو باهاش

قهر کنی اوضاع بدتر میشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
اگه پشیمون دیگه کشش نده ؛یه کم سر سنگین باش ولی از حد به در نکن،بذار متوجه رفتارش بشهفردا هم برو باه ...

نمیدونم بخدا

حاله روحیم خیلی گنده 

میگم نبینمش شایدبهتربشم ولی ازطرفی هم میترسم وضعمون بدتربشه وبه جاهایه باریک بکشه

خودمم میدونم همه اینارو همه رومتوجهم چاره میخوامچاره درست کردن چاره چجوری درست رفتارکردن

عزیزم هیچ کی رونمیتونی تغییر بدی اول اینو باید قبول کنی که این اقا همینه مگراینکه تو خودت کارایی که عصبانی میشه رو انجام ندی که اونم ناخواسته تو رابطه و زندگی بارها اتفاق میفته فقط میتونم بگم اگه میخوای زنش بشی خودتو برای زندگی کردن با یه مرد عصبی وپرخاشگر که حتی ممکنه دست روت بلند کنه تو زندگی اماده کن...حرف من تلخه اما واقعیته متاسفانه