2777
2789
عنوان

سلام من همون music75 هستم

134 بازدید | 7 پست

سلام به کسایی که منو می‌شناسن و کسایی که نمیشناستن 

خیلی این روز ها حالم بده 

کسی که دوستش داشتم نشد نگهش دارم ۲ سال بیشتر ازش فاصله دارم از والدین جدا شدم و برای همیشه گذاشتم کنار یک سال نه زندگی نه دیداری 

برای تنها کسی که دلم براش تنگ شده خیلی زیاد کسی هست که نه خبری ازش دارم نه چیزی 

خیلی سخته نتونی بعد بیشتر از ۲ سال یکی رو فراموش کنی 

پشیمونم خیلی زیاد 

مراقب عشق هاتون باشید مراقب زمان باشید یک دفعه می‌بینید خیلی دیر شده و کاری نمیشه کرد 

کاش این تاپیک منو میدید کاش خبری ازت داشتم 

گفته بودم از هم جدا شیم از شهر دور میشم میرم جا هایی که کشی پیدام نکنه من سر حرفم بودم و هستم 

کاش بدونی چقدر دلم برات تنگ شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه من دیگه نتونستم توی اون برنامه با شما در ارتباط باشم و همسرم ناراحت میشد

ولی آخرین خبرایی که ازش داشتم این بود که ازدواج کرد با هم دانشگاهیش و رفت از ایران، اینکه دائم رفت یا موقت نمیدونم

پسره ۲۱ سال ازش بزرگتر بود و ۴۱ سالش بود 

متاسفانه من دیگه نتونستم توی اون برنامه با شما در ارتباط باشم و همسرم ناراحت میشدولی آخرین خبرایی که ...

سلام خواهش میکنم شما تنها راه ارتباطی من با محدثه هستید 

خواهش میکنم برادری کنید اینجا رو ترک نکنید

من باور نمیکنم ازدواج کرده باشه 

اونم با مردی با این همه تفاوت سنی 

به خدا هر شب به یادش هستم براش پیام میزارم اس ام اس میدم

هیچ کسی هم نمیتونم جایگزین کنم و نخواهد شد 

من دوستش دارم 

خیلی زیاد 

۹ ماه از تهران هم رفتم تو جزیره کیش کار میکنم 

تو هتل 

روزگار سخت با اوضاع جسمی من واقعا سخت 

دارم میدونه میشم از نبودنش 

من باور نمیکنم ازدواج کرده باشه 

ازدواج کرده بود آتیش که دارم یکم خاموش میشد

ببخشید انقدر ذوق کردم جواب دادید یادم رفت 

سوال کنم خودتون خوبید ؟

من گفته بودم ترکم کنه سر به کوه میزارم 

والدینم با ضربه هایی که بهم زدن فراموش شدن دل تنگ هم نمیشم 

ولی خیلی دل تنگ محدثه هستم فقط یک بار دیگه ببینمش 

یک بار صداشو بتونم وای 

خیلی دوستش دارم همین 

متاسفانه من دیگه نتونستم توی اون برنامه با شما در ارتباط باشم و همسرم ناراحت میشدولی آخرین خبرایی که ...

دآرم دیوانه میشم خواهری کنید کاری کنید من حسم وجودم احساستم میگه محدثه هنوز منو میخواد منو دوست داره و ازدواج نکرده ایران هست لطفا مجدد بیایید سایت 

دآرم دیوانه میشم خواهری کنید کاری کنید من حسم وجودم احساستم میگه محدثه هنوز منو میخواد منو دوست داره ...

سلام وقت بخیر 

من به خاطر شما ارتباط گرفتم باهاش توی اینستا و قسم داد که پیجش رو به شما ندم که مزاحم زندگیش نشین 

فقط خواستم بگم ازدواج کرده ، دقیقا با همون فردی که گفته بود بزرگتر از خودشه، عکس های عقدشون هم در پیجش بود و همینطور عکس های خارج از ایرانشون 

آلمان زندگی میکنن، شهر برلین 

به گفته خودشم خیلی خوشبخته و خیلی همسرش رو دوست داره

خواهرانه یه توصیه میکنم بهت، اونم اینکه دست بردار از این دختر و اینقدر الکی فکر نکن که دوستت داره هنوز، چون وقتی گفتم محمد دلش میخواد باهات حرف بزنه ، حتی یادش نبود محمد کیه؟ بعد که فامیلیت رو گفتم یادش اومد و گفت به شما بگم مزاحم زندگیش نشی و بری دنبال زندگی خودت 

گفت ما اون موقع بچه بودیم و هردو بچگی کردیم، تاوانشم دادیم، دیگه بیشتر از این نباید داغون کنیم خودمون رو ، بهش بگو بره دنبال زندگیش و فراموشم کنه 

بعد هم من رو تهدید کرد که اگه بار دیگه از شما چیزی بهش بگم بلاکم میکنه

سلام وقت بخیر من به خاطر شما ارتباط گرفتم باهاش توی اینستا و قسم داد که پیجش رو به شما ندم که مزاحم ...

سلام خوبید خسته نباشید 

باور نمیکنم همین 

من که آرزوم اینه خوشبخت بشه ولی اگه واقعا ازدواج کرده بدونم خیالم راحت میشه چون تکلیف من مشخص میشه و به یک زندگی  تنهایی پایبند میشم 

هرچقدر بگید من باورم نمیشه 

یعنی واقعا ازدواج کرده 

من میتونم به شما شماره خواهر بزرگم رو بدم براش خواهر بزرگم عکس های عقدش رو نشون بدید که اونا تایید کنن 

نمیدونم چی دارم میگم فقط یک سوال دیگه الان حالش خوبه 

الهی من قربون اون خنده هاش بشم 

من هنوز شالگردنی که برام بافته بود رو بو میکنم 

بزرگ ترین باخت زندگیم این بود محدثه رو از دست دادم