2777
2789
عنوان

با معلم دخترم دعوا کردم 😤

685 بازدید | 55 پست

چند هفته پیش معلم پرورشی دخترم جزوه ای فرستاد ک ازمون احکام گفتن که اگ قبول بشه میفرستیم برا منطقه برا مقام...  جون میخوام نمونه دولتی بفرستمش باید چند تا لوح تقدیر بیاره

خلاصه دخترم تو شرایط بد ک ما مراسم داشتیم خودش هم شدید مریض بود نشست و خوند واقعا حفظ حفظ بود خودم هم چند دور ازش پرسیدم عالی جواب داد

خلاصه امتهان ازش گرفتن. دخترم گفت مامان همه رو جواب دادم هیچ کدوم از بچها خوب نخوندن فقط من بدون غلط جواب دادم

حالا من این هفته از معلمش پرسیدم که چی شد دختر قبول شد؟؟  گفت نه   گفتم شما ک نمیدونی دخترم کیه از کجا میدونی ک مطمعن میگی نه؟؟؟  گفت ما خودمون ی موسوی داریم میخوابم اون بفرستیم  گفتم دخترم خیلی تلاش کرد من مطمعنم ازش. خیلی جدی گفت نه 

من از دخترم و دوستاش ک پرسیدم. همت تعجب کردن ک اون دختر اصلا هیچی بلد نبود  اعصابم خورد شد جرا داره حق بچه من و میخوره

پیش مدیر مدرسه رفتم گفتم این خانم داره حق بچه منو میخوره  صدتا بچه شاهدن ک دخترم چقد خوب جواب داد چرا یکی دیکه داره میفرسته؟؟ اگ از اول قراره انتخابی بفرستید چرا دیکه میگید مسابقه ک بچه الکی بشینه درس بخونه؟؟

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

معلم پرورشی میگه من حوزه درس خوندم. من حوزویم 

اخه چه حوزه ای درس خوندی ک حق ی بچه راحت میخوری انقد راحت دروغ میگی

ی حرفی هم بزنم تعلیق میشم لا اله الا الله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلم پرورشی میگه من حوزه درس خوندم. من حوزویم اخه چه حوزه ای درس خوندی ک حق ی بچه راحت میخوری انقد ر ...

این خانه از پای بست ویران است 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

ولی نمونه دولتی هیچ ربطی به لوح تقدیر نداره ورودیش با آزمونه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

مدیر گفتت شنبه دوباره امتهان میگیرم   حالا معلم دخترم صدا کرده ک خارج از کتاب هم سوال میاد 

اخه من چیکار این ادم بیشعور کنم  مگه بچه کلاس ششم چقد اطلاع عمومی باید داشته باشه؟؟ 

معلم پرورشی میگه من حوزه درس خوندم. من حوزویم اخه چه حوزه ای درس خوندی ک حق ی بچه راحت میخوری انقد ر ...

کسی ک حوزه درس میخونه بهش یاد میدن حقو ناحق نکنه

پس اون حوزه بخوره تو فرق سرش❤️

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....
مگه شفاهی بود؟ واسه ما کتبی بودن

اره شفاهی بود ی اخوند بود امد ازشون پرسید. حتی دخترم اونجا تشویق کرد براش دست زدن 

دبیرستان آره ولی راهنماییش آزمونشو برداشتن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
مدیر گفتت شنبه دوباره امتهان میگیرم حالا معلم دخترم صدا کرده ک خارج از کتاب هم سوال میاد اخه من چی ...

میگفتی خب چرا میگی خارج کتاب میخاد سوال بیاد بگو میخام همون موسوی رو باز بفرستم این چرت و پرتا چیه 

نه پرسیدم فقط با امتیاز ک جمع این لوح تقدیر هاس