2777
2789

الان کلاس بودم انلاین 

یکی کریسمس رو تبریک گفت 

استادمون گفت که اصلا مسیحی ها نمیدونن که عیسی مسیح کی ب دنیا اومده

قبل مسیحیت ایین و دینشون میترایی بوده

که ایین میترایی از ایرانی ها هست ..

بعد میترایی رو گفتن مسیحی ..

یه چیزی دزدیده شده ایین ما و تغییر دادن ب مسیسحیت ..

کاربری واگذار شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تولد عیسی مسیح در ماه مارس هست.

و بله، ریشه کریسمس به میتراییسم برمی‌گرده. حتی روز مقدس مسیحیان هم Sunday معادل مهرشید در ایران باستان هست که روز متعلق به الهه خورشیده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ماستمالی خوبی برای برگزاری کریسمس نیست

حالا تو چیکار داری این وسط؟ به اینه مردمم کار دارید؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
چرت گفته

چرت نگفته. تمام ادیان بعدی رسما جیره‌خوار آیین میتراییسم هستن. وقتی مسیحیت به روم که تبدیل به مرکزش شد راه پیدا کرد آیین غالبشون میتراییسم بود و برای اینکه دین جدید رو به رسمیت بشناسند باید با دین قبلی تطبیق پیدا میکرد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

پس حرفش درسته؟اونم مدرس ادبیاته

نمیتونیم قطعی بگیم که درسته یا نه. شواهد نشون میده که دین میتراییسم و مسیحیت بسیار به هم نزدیک هستن.

این طور نیست 

مسیحی ها روی تاریخ میلاد مسیح مقدس شک دارن 

مثلا کاتولیک ها  ۲۵ دسامبر می‌دونن ولی ارتودوکس ها ۶ ژانویه 

ولی میلاد مسیح از اول بزرگداشته میشده

ولی در کل رنگ بندی کریسمس از یلدا ایده گرفته شده 

اینکه سبز و قرمز باشه 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

ماستمالی خوبی برای برگزاری کریسمس نیست

نیازی به ماستمالی نداره اصلا

کریسمس یه جشن گلوبالیزه شده یا جهانیه

به خاطر تبلیغات زیاد انقدر برای مردم همه ی کشورا جذاب شده که جشن می گیرن حتی کشور های مسلمون 

شاید تنها مردمی که ربطش میدن به غرب زدگی و و فلان همین ما ایرانیا باشیم