2777
2789
عنوان

با معلم دخترم دعوا کردم 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 55 پست
اون حاج اقا ک ازش سوال پرسید هست مگه اینکه بخواد دروغ بگه 20 تا دانش اموز هست ک دیدن هیچی جواب نداد

پس هیچی دیگه 

کاش اصلا کتبی میگرفتن حداقل سندی چیزی باشه 

ولی در هر صورت بازم موسوی جون میرفت 

زمان مدرسه ما

یه مسابقه بود که باید از طبقه چهارم تخم مرغ و مینداختیم پایین و نمیشکست

در لصل باید یه جیزی درست میکردیم واسه اینکار

درست کردیم و برنده شدیم.مسابقه بین همه ی مدرسه ها بود

بعدا مدرسه به ما کادو یه ماشین حساب کوجیک داد

بعدا فهمیدیم جایزمون کارت هدیه بوده🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست دخترم کلی لوح داشت و مسابقات برنده شده بود جزو سی رو هم حفظ بود نمونه قبول نشد ،همه رو با پارتی ...

شهر ما مدرسه خصوصی خوب نداره. بهترین معلم ها برا تیزهوشان و نمونه دولتی ک الان فهمیدم همه ش پارتی بازی 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
شهر ما مدرسه خصوصی خوب نداره. بهترین معلم ها برا تیزهوشان و نمونه دولتی ک الان فهمیدم همه ش پارتی با ...

نه تیزهوشان ازمون داره و پارتی بازی نیس ولی نمونه ی راهنمایی پارتی بازی هست توش

پس هیچی دیگه کاش اصلا کتبی میگرفتن حداقل سندی چیزی باشه ولی در هر صورت بازم موسوی جون میرفت

دخترم بیچاره کوتاه امد گقت مامان عیب نداره بزار بره گفتم ن اجازه نده کسی حقت بخوره چه کم باشه چ زیاد. نمیخوام عادت کنی تو سری خور بشی  

کار خوبی کردی 

حتما حق بچتو بگیر و بهش یاد بده تلاش کنه برای حقش

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

کار خوبی کردی حتما حق بچتو بگیر و بهش یاد بده تلاش کنه برای حقش

اره فقط بخاطر اینکه اون 20 تا دانش اموز سکوت کردن این وقیح داره برا خودش حق خوری میکنه و هر سال برا همه مسابقات حق بقبه بچها ضایع میکنه

ب دخترم گفتم کل زندکی مث همین معلمت ک حقت میخوره حتی کم باشه وقتی صد نفر سکوت کنن اون هی بزرگتر میشه اگ همه تون اعتراض میکردین حتما از مدرسه اخراج میشد

مث زندگی خودمون ک برا همه چی سکپت کردیم تا این اوضاع زندگیمون 

اره فقط بخاطر اینکه اون 20 تا دانش اموز سکوت کردن این وقیح داره برا خودش حق خوری میکنه و هر سال برا ...

دقیقا همینه 

دخترتون بسیار خوش سعادت بوده که مادری چون شما داره❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

ولی نمونه دولتی هیچ ربطی به لوح تقدیر نداره ورودیش با آزمونه

دوره دومش آزمون داره دوره اول بدون آزمون و با امتیازه

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1074108
چرا باید از حوزه برا ما معلم بیاد؟؟؟؟؟؟؟

چون حوزوی هم درس خونده مثل بقیه آزمون داده اومده ، باپارتی که نیومده، والا حوزویا یه درسی میخونن آدم فقط کتابشو میبینه مغزش سوت میکشه، چمیدونم عقاید، فقه استدلالی، همه هم عربی 

دیگه یه نفربدبوده دلیل میشه همه بدباشن؟ خیر

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲