2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 189 پست

به نظر من بستگی به آدمش داره... 

ازدواج موفق یکسری رشدهایی لازم داره که هرکس در سن خاصی بهشون میرسه... و اینطور نیست که بگیم چون تو هنوز 18 نشدی پس آماده ازدواج نیستی... 

من کسایی رو میشناسم که 30 سالشون شده ولی هنوزم بچه گانه فکر میکنن... 

بچه ای که الان دنبال دوست پسربازی رفته اگه خانوادش با ازدواجش موافقت میکردن بهتر نبود؟؟؟ حداقل الان زندگی سالمی داشت... 

پس باید نتیجه بگیریم که بستگی به فرد داره که چه وضعیتی داره... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی مادر شده چطوری بچگی کرده ؟

اولش که مادر نشده عزیزم.معمولا کسی که زود ازدواج میکنه ،چند سال تو دوران نامزدی هستند.

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
مگه هرکی حق رای داره آدمه و عاقله مثلا این همه آدمی که حق رای داشتن و الان همه مونو به خاک سیاه نشون ...

نه ولی پریود شدن هم نشان عاقل بودن نیست در ضمن من اونو یک مثال زدم،چون حق رای رو بعد ۱۸ سال بهت میدن و کمتر از اون هنوز بچه است

الان شما خودت با این طرز صحبت کردن زیبات داری بزرگیتو نشون میدی؟ توهین کردن که کاری نداره اینکه آدم ...

اولا برو از اول بخون ببین چی نوشتم بعد

دوما اینکه اگه شما زیر سن قانونی ازدواج کردی و بچه دار هم شدی دلیل نمیشه که جزو کودک همسرها نبودی 

اولا برو از اول بخون ببین چی نوشتم بعددوما اینکه اگه شما زیر سن قانونی ازدواج کردی و بچه دار هم شدی ...

ولی یه سوال الان دانش اموزای من که تو کلاس ششم میرن دوست پسر بازی و رابطه دارن چی محسوب میشن با این آفت چه کار میشه کرد؟

اینا میان به بچه های ما یاد میدن زود شوهر کن فکر میکنن بچه ها شوهر چه چیزیه نمیدونن زندگی مشترک هزار ...

دختری که دوست پسر بازی میکنه رو شوهر بدن ؟ 

که بازم به تنوع طلبی هاش ادامه بده خووش و شوهرش و بچه و نفر سوم اون رابزه رو به خاک سیاه بنشونه ؟؟ 

All is one