2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 195 پست

من مخالف ازدواج توی سن پایینم

به من چه به تو چه هم نداره، اینکه چند سانتی‌متر از موی دیگران پیدا باشه روی زندگی یه عده تاثیر میذاره به گفته خودشون، بعد بچه‌ای که مادر کودک‌همسر داشته و ممکنه تربیت درستی نشده باشه، یا مادر بعد یه مدت حس کنه حیف شده و مشکلات بعدش و ...، این روی زندگی و تربیت بچه‌های ما اثر نداره؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مخالف ازدواج توی سن پایینمبه من چه به تو چه هم نداره، اینکه چند سانتی‌متر از موی دیگران پیدا باشه ...

گلم نمیشه گفت همه خانوم هایی که در این سن ازدواج کردن فرزندان خوبی تربیت نکردن

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)

ضمناً این دوست عزیزی که فکر می‌کنند بعد مامان ممکنه فکر بکنه که حیف شده یا نتونسته درست بچه تربیت بکنه و... من فکر می‌کنم اینا همش مربوط به مشکلات تربیتی نسل جدید هست ه شاید ما معلم‌ها کوتاهی کردیم.

من کسانی رو میشناسم که زود ازدوا ج کردن وخیلی هم موفق هستن البته مساله ازدواج در سن کم چیزی نیست که ...

اخه دختر ۱۶ ساله چطوری میتونه هم درس بخونه هم بچخ داری کنه هم مستقل بشه باید فقط شوهرداری کنه 

یعنی ترک دنیای نوجوانی

اینا میان به بچه های ما یاد میدن زود شوهر کن فکر میکنن بچه ها شوهر چه چیزیه نمیدونن زندگی مشترک هزار ...

شما به بچت یاد بده و آموزش بده  تو سن کم ازدواج نکنه بره درس بخونه مستقل بشه یه آدم حسابی شه .با بقیه کار نداشته باش

من داییام نزدیک ۴۰ سالشونه کل موهاشون سفید شده هنوز نتونستن کسی رو مناسب ازدواج ببینن هر چقدر سن بالاتر بره سخت‌گیری بیشتر میشه هر چیزی به موقعش قشنگه نه خیلی زود نه خیلی دیر

گلم نمیشه گفت همه خانوم هایی که در این سن ازدواج کردن فرزندان خوبی تربیت نکردن

موافقم، ولی خب احتمال اینکه مادر ۱۶ ساله که توی جامعه نبوده، مثلا اصلا با بحران اعتیاد جوانان آشنا نیست نمیدونه چه خطرهای احتمالی وجود داره توی جامعه و دانشگاه و محل کار برای بچه‌ش، احتمالش بیشتره نتونه بچه رو آگاه کنه که سمت این موارد نره

و خطرها و آسیب‌های دیگه

اخه دختر ۱۶ ساله چطوری میتونه هم درس بخونه هم بچخ داری کنه هم مستقل بشه باید فقط شوهرداری کنه یعنی ت ...

عزیزم اگر واقعا توانایی اش رو داشته باشه چرا که نه ؟ ولی منظورم این نیست که همه این سن خوبه ازدواج کنن ها منظورم اینه خوبه کسی که در این سن ازدواج کرده بهش توهین نکنیم حمایتش کنیم تا بتونه پیشرفت کنه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
شما به بچت یاد بده و آموزش بده تو سن کم ازدواج نکنه بره درس بخونه مستقل بشه یه آدم حسابی شه .با بقی ...

ادم تو اجتماع بزرگ میشه تو خونه بهش بگو رو خودت تمرکز کن و به بقیه نگاه نکن ولی تا ببینه دوستاش دارن شوهر میکنن و میان از شوهر و نامزد بازی حرف میزنن ذهن اینم مشغول میکنن 

عزیزم اگر واقعا توانایی اش رو داشته باشه چرا که نه ؟ ولی منظورم این نیست که همه این سن خوبه ازدواج ک ...

خوب من میگم همه با  آگاهی بچه رو عروس نمیکنن بدونن توانایی داره یا نه طرف میره تو ۲۰ سالگی با دو تا بچه و صد تا مشکل روانی برمیگرده ۱۰۰ جلسه تراپیست لازم میشه😂

موافقم، ولی خب احتمال اینکه مادر ۱۶ ساله که توی جامعه نبوده، مثلا اصلا با بحران اعتیاد جوانان آشنا ن ...

آره گلم کاملا حرفتون به جاست من منظورم اینه این احتمال در همه سنین هم وجود داره منظورم اینه کلا برای مقوله ازدواج مطرح نیست که بخوایم یک خط قرمز بزاریم وهر کس از این خط عقب تر یا جلو تر بود رو توهین کنیم البته که قطعا این سن نیاز به آموزش های بیشتری داره به قول شما تجربیاتش کمتره وباید آموزش بیشتری ببینه

خوب من میگم همه با آگاهی بچه رو عروس نمیکنن بدونن توانایی داره یا نه طرف میره تو ۲۰ سالگی با دو تا ...

آره اینو قبول دارم شدیدا با ازدواج بدون آگاهی مخالفم چه در سن کم چه در سن بالا👌👌