2777
2789

به نظرم با خوندن‌ تاپیکشون و حرفای کودکانشون این خانم در حدی ضریب هوشی بالایی ندارن که بتونن در حتی خود ایران هم دکتری بخونن . کاش قفل نبود تا میگفتم اگر داستانشون تخیلی نیست ، حتما مهاجرت کنن . چون به فرض غیرممکن حتی اگر برن زیر شش ماه خودشون با چشم پر از اشک برمیگردن. این خط این نشون. مهاجرت کار اسونی نیست  مخصوصا وقتی از روی شکم سیری و خیال باطل باشه اخرش حتما یه سرافکندگی بزرگه . حتما برو تو به این تجربه احتیاج داری. @مادر_مهربان8    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کار زشتی که تاپیک میزنی تگ میکنی

اگه نیاز بود نظرتو بخونه تاپیکشو قفل نمیکرد

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
چه کار زشتی که تاپیک میزنی تگ میکنیاگه نیاز بود نظرتو بخونه تاپیکشو قفل نمیکرد

برای پاک کردن سبزی تاپیک زیاده من باید این حرفو بهش میزدم و زدم . شما مسول چسب زدن رو دهن دیگران هستید؟

مطمینا تاپیکشو کامل نخوندی . بله قطعا بهره هوشی خیلی پایینی داره

چرا خوندم 

چون دوتا بچه داشت به نظرم یه مادر خسته بود 

چون گفت که الان بچه هام و شوهرم پیشم هستن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
برای پاک کردن سبزی تاپیک زیاده من باید این حرفو بهش میزدم و زدم . شما مسول چسب زدن رو دهن دیگران هست ...

سبزی دیگه چیه

واقعاً تو با این ادبیاتت میخای بقیه رو ارشاد کنی 

آخه به تو چه 

بفهم اینو برای همیشه 

وقتی تاپیک قفله یعنی نمیخام نظری بشنوم 

هرچند تاپیک درمورد کاربرا ممنوعه اما توقعی از تو نیست که اینو درک کنی 

منم از این تاپیک میرم وریپلای بی محتوای تو رو نخواهم خوند بدرود

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
چرا خوندم چون دوتا بچه داشت به نظرم یه مادر خسته بود چون گفت که الان بچه هام و شوهرم پیشم هستن

مادر بودنش مساله ای نیست باید همیشه به فکر خودش باشه مساله اینه که احتمالا حرفشون راست نیست. طرز صحبتشون یه جوریه انگار از دنیای بیرون و مهاجرت حتب در حد نیم درصد هم خبر ندارن. میگه رویامه برم خارج دکتری بخونم برگردم ایران کار هست !! یعنی اگه حتی یکم وارد این جهان مهاجرت شده بودن اینو نمیگفتن

مادر بودنش مساله ای نیست باید همیشه به فکر خودش باشه مساله اینه که احتمالا حرفشون راست نیست. طرز صحب ...

بله میگم که انگار فقط رویاشو گفت 

هر وقت ما زنها از همسر بی مهری ببینیم 

یاد رویاهای سوخت شده مون فرصت های سوخت شده میفتیم،😂 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
مادر بودنش مساله ای نیست باید همیشه به فکر خودش باشه مساله اینه که احتمالا حرفشون راست نیست. طرز صحب ...

وا چه بی ادب ی بیچاره اومده رویاش رو تو سایت گفته چه اشکال داره شما از حسادت حتی نمیتونی رویای ی بنده خدا رو ببینی

یه جاهایی بهش حق میدادم به فکر پیشرفت و آیندش باشه جاهایی به فکر بچه هاش بودم دلم سوخت در کل از تاپیک هاش معلوم بود یه مادر دلسوزه که الان خستست و حوصله هیچکی رو نداره همین