2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 195 پست
البته منم فکر می کنم ازدواج سن بالا خطرش بیشتره از این جهت ، چون شنیدم برخی میگویند: حالا قبل ازدواج ...

مگه هرکی دیر ازدواج کنه می ره دنبال الواطی؟ توی سن بالا آدمهای عادی تجربه و شناختشون از آدما بیشتر می شه و منطقی ترن حالا چهار نفر عیاش که هیچ وقتم درست نمی شن منظورم نیس

مگه هرکی دیر ازدواج کنه می ره دنبال الواطی؟ توی سن بالا آدمهای عادی تجربه و شناختشون از آدما بیشتر م ...

ولی خوب من دیدم اینم که هر چه سواد و پیشرفت و استقلال خانم بالا رفته کسی در سطح و لولش پیدا نشده تو فامیل داریم که ۵۰ سالشه و مجرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه هرکی دیر ازدواج کنه می ره دنبال الواطی؟ توی سن بالا آدمهای عادی تجربه و شناختشون از آدما بیشتر م ...

میدونی هر چی سن و لولشون بالاتر میره شوهر کمتر میشه براشون اینام نیاز دارن 

بعد امثال مردای ما که از صفر رسوندیم به اینجا براشون جالب میشه تو چشمای خودم طرف زل زد گفت چه عیبی داره فلانی داره منم ساپورت کنه نمیگه این با این زن به اینجا رسید اینم به نظرم بدی ازدواج دیر هنگامه که طرف شوهر خوب پیدا نمیکنه می‌ره دنبال زن دوم شدن 

حرف شما هم درسته در کل من منظورم اینه تو ۱۶ ۱۷ سالگی و حتی خوده ۱۸ ساله من هنوز نوجوون حساب میشیم .. ...

میدونی دارم با این جماعت اینجا موافق میشم اونم به این علت که این عده میگن آقا اگه دختره تمایل داشت با آگاهی کامل زیر نظر مشاور و تحقیق و ... ازدواج کنه چه عیبی داره 

خوب میگم من تو مدرسه میبینم بچه ششم‌ هزار کثافت کاری میکنه خوب اگه شوهر میخواد اگه خانواده کیس خوبی بود و دیدن اگه مشاور گفت خوبه چرا شوهر نکنه از این‌پسر به اون دست به دست نشه تهش هم بشه یه فاحشه خیابونی 

تعارف که نداریم ده تا دوست پسر و رابطه رو عوض کنه دیگه یه دختر پاک و زندگی بکن ازش در نمیاد 

همه اینایی که شما میگید با چند تا کتاب و روانشاس حل میشه اون دختری که با دوتا عزیزم وابسته میشه تو خ ...

اره با تو هم موافقم ولی جایی که اون دختر بلوغ زودرس گرفته و داره از دست این دوست پسر به اون یمی دست به دست میشه اونم هنوز تو دبستانه به نظرم حرف جماعت موافق اینجا درست تره 

و روزی هزاران تاپیک خیانت که حتی با همون ازدواج هم صدمه دیدند🙂

اما مورد های مطلقه که سن بالا  هم ازدواج کردن و شدن کنار خیابونی و آفت زندگی ما هم کم نیست به نظرم نمیشه نسخه برای همه پیچید واقعا دارم گیج میشم 

البته منم فکر می کنم ازدواج سن بالا خطرش بیشتره از این جهت ، چون شنیدم برخی میگویند: حالا قبل ازدواج ...

ارههههه اینم زیاد دیدم فکر میکنه میتونه از اون فضا خارج بشه  اما نمیتونه بارها دیدم بعد ازدواج به دوستای قدیمشون بازگشتن 

با اینکه شوهرشون یا خانومشون لول اجتماعی بهتری داشته 

کسی ازدواج کرده دیگه دختر نیست چطور بچگی کنه ییوفته وسط شوهر قوم شوهر و مهمون داری و خونه داری و حام ...

خوب نگا دانش آموزای من که شوهر نکردن دوستن هنوز تو کلاس ششم دارن صد تا کثافت رو تجربه میکنن که از ازدواج و رابطه با یکی بد تره رو چیکار کنیم 

من رد دادم واقعا  

خوب اون دختره شوهر خوب نکنه هم آفته شوهر بد هم بکنه آفته سنش بیشتر بشه با این شرایط هم آفته طلاق بگیره هم آفته 

بعد کمم نیستن الان بلوغ زودرس الان از کلاس ۴۵ نفری ۱۰ نفرم نیستن که تو حال خودشون و درس باشند همه افتادن تو این خطا این هنوز اولشه اینطوری آفته

میدونی هر چی سن و لولشون بالاتر میره شوهر کمتر میشه براشون اینام نیاز دارن بعد امثال مردای ما که از ...

همیشه که اینجور نیست من‌دارم‌‌راجع به بیشتر موارد صحبت می‌کنم نه استثنائات 

کسی ازدواج کرده دیگه دختر نیست چطور بچگی کنه ییوفته وسط شوهر قوم شوهر و مهمون داری و خونه داری و حام ...

من همین الان با  ۳ تا بچه ،دارم بچگی میکنم.

باید بتونیم همیشه کودک درونمون رو شاد نگه داریم.😊

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko

به نظر منم بستگی به تربیت دختر داره ، اگه آمادگی داشته باشه ، از نظر جسمی و اخلاقی و اجتماعی چه اشکالی داره 

من تو دوستام چن مورد دارم ازدواج تو سن پایین داشتند اما ادامه تحصیل دادند الان هم هم بچه دارن هم کارمندهای موفقی هستند 

دخترای الان به بلوغ جسمی  زود می رسند اما بلوغ ذهنی و اخلاقی متأسفانه خیر 

اینم به سبک تربیتی خانواده ها بر می گرده

متأسفانه هر روز تو مترو و شاهد روابط دخترای نوجوان و کم سن و سال با پسرا و مردای خیلی بزرگتر از خودشون هستیم

اما اینجا مشکلی نداره

ولی پای ازدواج که بیاد وسط همه ی مردا میشن لولو خورخوره

آفرین دارم به صلح میرسم باهات

عزیزم من که جنگ نداشتم😍 من همیشه دوست دارم  به جای توهین گفتگو سالم داشته باشیم چون واقعا بعضی چیزایی که نمیدونم وممکنه تجربه اشتباه بکنم از یک نفر که تجربه کرده میفهمم اینجوری چند سال جلو میفتم

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)