2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 195 پست
نه صرفاً ربطی به پریود شدن نداره،من که فکر می‌کنم بچه‌های حالا نسبت به بچه‌های قدیم عقلشون خیلی بیشت ...

البته فکر کنم شما به شدت مخالف ازدواج تو سن پایین هستی و الا قیه رو مغز فندقی فرض نمی‌کردی 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو درست میگی و متاسفانه همه کسایی که اینجا کامنت گذاشتن مثل طوطی یک جمله یاد گرفتن و اونم (به من چه ...

مگه هرکی حق رای داره آدمه و عاقله مثلا این همه آدمی که حق رای داشتن و الان همه مونو به خاک سیاه نشوندن عاقل بودن😂

تو درست میگی و متاسفانه همه کسایی که اینجا کامنت گذاشتن مثل طوطی یک جمله یاد گرفتن و اونم (به من چه ...

الان شما خودت با این طرز صحبت کردن زیبات داری بزرگیتو نشون میدی؟ توهین کردن که کاری نداره اینکه آدم با منطق و زیبا حرفاشو بزنه سخته

ما که هم زود ازدواج کردیم هم درس خوندیم و بچه داری کردیم کیف دنیا روهم کردیم و شد ،شما اگه نمی تونین ببینین مشکلتون از کجاست

گلم قطعا پریود شدن ملاک نیست😐😐 ماهم نگفتیم کسی که پریود میشه باید شوهر بدیم گفتیم خوبه بهم توهین ن ...

من میگم بچه ها نباید وارد هیچ رابطه ای بشن تو این سن و سال نه ازدواج نه دوستی ولی متاسفانه وارد روابط ازاد میشن که اونم اشتباه می‌دونم بچه ها باید درسشونو بخونن نه وارد رابطه با جنس مخالف بشن 

بنظر شما حضرت زهرا سلام الله علیها مصداق کودک همسری بودند ؟

حضرت زهرا مال ۱۴۰۰ سال پیشه اون زمان رایج بود بعد همبن الانم دختر داریم تو سن ۱۲ عروس میشه تو خانوده ای بوده که از اول بار اومده برای این مسئولیت ها اصلا فکرش به چیزی غیر ازدواج نیست تازه همونم بزرگ میشه میگه من این شوهرو نمی‌خواستم من عقلم نمیکشید شما چرا گذاشتین

البته اگر واقعا بخوایم منطقی نگاه کنیم من موافق ازدواج درسن خیلی کم نیستم ولی واقعا نوجوان هایی مثلا در سن ۱۳ اینا نیاز به ازدواج پیدا میکنن خوب نیست که بگیم خب پس زود عروس بشن به نظرم مشکل از پایه اس کلا انسان تا یک سنی نباید ذهنش مشغول یک سری تمایلات بشه مثلا یک دختر ۱۱ ساله چرا باید خودارضایی کنه واقعا؟؟ اینجا به نظرم باید پایه و اساس رو درست کنیم نه اینکه سریع درمان بدیم چون بالاخره تکامل انسان در هر سنی نیازهایی داره مثلا تا یک سنی نیاز به بازی داره تا یک سن آموزش و.. 🥺🥺🥺 کلا در سیر تکامل بخاطر فضای مجازی وجامعه و.. اختلال به وجود اومده

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
من خودم با مامانم ۱۶ سال تفاوت سنی دارم هرجا میریم همه فکر می کنن خواهریم این‌قدر حس خوبی داره هم من ...

منم با مامانم ۱۷ سال تفاوت سنی دارم  ولی زمان اونا با ما فرق میکنه 

البته اگر واقعا بخوایم منطقی نگاه کنیم من موافق ازدواج درسن خیلی کم نیستم ولی واقعا نوجوان هایی مثلا ...

اره واقعا من چون معلم دبستانم میبینم که بچه ها از چهارم به بلوغ و هزار کثافت کاری میرسن 

نه میشه گفت برای اینا ازدواج خوبه نه بد دقیقا این بلاییه که اینستا سر اینا اورد وگرنه چرا باید بچه کلاس ششم رابطه م ق ع دی رو‌ تجربه کنه شرمنده اینقدر راحت میگم 

اره واقعا من چون معلم دبستانم میبینم که بچه ها از چهارم به بلوغ و هزار کثافت کاری میرسن نه میشه گفت ...

وحشتناکه🥺🥺

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)