2777
2789
عنوان

ازدواج سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 195 پست
بنظرم کار خوبی کرده اگر سن ازدواج توی جامعه پایین بیاد جلوی خیلی از شهوترانی‌های بی در و پیکر ر خارج ...

آره بعدا فیلشون یاد هندستون‌می‌کنه و‌خیانت می‌کنن! هرچی ازدواج سن کم دیدم اینجوری شدن اون قدیم‌بود که کسی‌جرات نمی‌کرد خیانت کنه الان انقدر بی حیا شدن که میان با افتخارم تعریف می‌کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم با ازدواج هم میتونه بچگی کنه.چه اشکالی داره اگه دختر آمادگی داشته باشه ازدواج کنه.منم چند نفر رو ...

کسی ازدواج کرده دیگه دختر نیست چطور بچگی کنه ییوفته وسط شوهر قوم شوهر و مهمون داری و خونه داری و حاملگی و هزارتا کوفت دیگه

یاد بگیر بگی به من چه به تو چه ...هر کی مختار زندگی خودشه

متاسفانه این چیزی نیست بگی به من چه به توچه ازدواج تو سن کم اصلا خوب نیست و متاسفانه اگه رواج پیدا کنه جامعه آینده چندان خوبی نخواهد داشت

ببین بستگی داره 

یه نفر تو ۱۶ سالگی امادگی ازدواج داره ولی یه نفر تو ۲۵ سالگی هم هنوز امادگی نداره و اونقدر بالغ نشده 

مثلا دختر عموم ۱۶ سالگی ازدواج کرد الانم خونه خودشه و از زندگیش راضیه 

ولی من الان نزدیک ۲۰ سالمه اصلا به ازدواج فکر هم نمیکنم چون میدونم به پختگی کامل نرسیدم 

اصلا کاری به بلوغ و فلان ندارم که همه میگن همه جا زیر ۱۸ یه سری ممنوعیت ها هست حتی ایران هم یارو زیر ۱۸ هیچ حقی نداره ولی میتونه ازدواج کنه دختری که هیچی از زندگی خودش نفهمیده چطور میتونه مادر خوبی باشه؟

اینا میان به بچه های ما یاد میدن زود شوهر کن فکر میکنن بچه ها شوهر چه چیزیه نمیدونن زندگی مشترک هزار ...

کاملا فکرت درسته اگه یه کشور جهان اول باشه مردم به پلیس زنگ میزنن بعد ملت بیسواد میگن بگو به من چه 

اصلا کاری به بلوغ و فلان ندارم که همه میگن همه جا زیر ۱۸ یه سری ممنوعیت ها هست حتی ایران هم یارو زیر ...

بابا بخدا ۱۶ سالگی ی انتخاب رشته دبیرستان میخوایم بکنیم صد بار نظرمون عوض میشه و پشیمون میشیم و شک داریم مردم چجوری تو ۱۶ سالگی شوهر انتخاب میکنن 😂😭

بابا بخدا ۱۶ سالگی ی انتخاب رشته دبیرستان میخوایم بکنیم صد بار نظرمون عوض میشه و پشیمون میشیم و شک د ...

یه بنده خدایی نوشته بود من یه انتخاب رشته کردم ریدم و پشیمونم بعضیا چطور شوهر میکنن دقیقا همین علایق نظر عوض میشه تا آدم به ثبات برسه

تحت هیییییچ شرایطی این دری وری هارو قبول ندارم که بچه 16 ساله پختگی داره و فلان. بچه 16 ساله اسمش روشه نوجوانه اخه یه نوجوان که درگیر بلوغشه چجوری میخواد با چالش های زندگی کنار بیاد؟ اصلا عقایدش شکل گرفته؟ من خودم، عقایدم زمان دبیرستان باالان که وارد دانشگاه شدم درمورد همه چیز زمیییین تا آسمون متفاوت شده خب اگر شوهر کرده بودم اون موقع صددرصد جدا میشدم چون واقعا یه شخصيت جدید پیدا کردم. و از همه مهمتر جامعه یه دختر شانزده ساله رو واجد شرایط برای گواهی نامه گرفتن و رای دادن نمیدونه یعنی طرف رسما به سن قانونی نرسیده بعد بیاد شوهرداری کنه؟!!!! 🥴امیدوارم هیچ والدینی راضی نشن دنیای دخترونه بچشون رو با دستای خودشون نابود کنن. 

دوستانی که مخالف هستیدما نمیگیم که دختر ۱۶ ساله رو باید عروس کرد اصلا همچین چیزی درست نیست ما میگیم اگر دختری در این سن واقعا نیاز به ازدواج داره باهمکاری خانواده ومشاور و هزار تا مساله دیگه واز همه مهمتر موردی که براش خواستگار میاد چه اشکالی داره ازدواج کنه من خیلی موارد دیدم که خانواده اش تحصیلات بالاهم داشت ودخترشون زیر ۱۸ ازدواج کرده و الانم واقعا زندگی خوب وموفقی دارن البته برعکسشم دیدم. موارد زیادی هم هست که منجر به طلاق میشه ولی این قضیه فقط به خاطر سن نیست به خاطر اینه که ممکنه احساسی تصمیم گرفته بشه یا عاقلانه نباشه مثلا یکی بود تو سن ۱۴ سالگی با دوست پسرش بود پاشو تو یک کفش کرد که اینو میخوام وفلان هرچی پدر مادرش گفتن گوش نکرد ازدواج کرد وبعد چند سال طلاق گرفت خب این واقعا احساسی بوده وناعاقلانه اما این به این معنا نیست خب پس هردختری تو این سن ازدواج کرده باید بدبخت بیچاره باشه😐😐پس این همه که دختری که ازدواج کردن وتحصیلاتشون هم ادامه دادن و موقعیت اجتماعی خوبی دارن کی هستن؟ من نمیگم کارخوبیه پس همه همینکارو کنن میگم توهین نکنیم

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)

من خودم زیر ۱۸ ازدواج کردم وادامه تحصیل دادم وتمام این مدت تنها مشوقم همسرم بود و موفقیتم رو مدیون همسرم هستم و تمام لذت ها وحس های خوب رو با همسرم تجربه کردم اما خانوادم به شدت روی ازدواجم حساس بودند و عاقلانه تصمیم گرفتم و خدایی تصمیم احساسی و بچگانه ای نبود ولی به هیچچچ عنواننن به کسی توصیه نمیکنم چون خیلی هارو دیدم که در این سن توانایی چالش های زندگی رو ندارن به نظرم اکثر موارد بستگی به تربیت خانواده داره و نمیشه به همه یک ملاک کلی داد

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)

عزیزم چقدر قشنگه این نگرانیت🥹

ولی خب همهرو نمیشه با یک مقیاس سنجید.  الان خیلی دختر و پسرهایی هستن که 30سالشونه اما هنوز بلوغ عقلی و درک درستی از تشکیل خانواده ندارن و از اون طرف خیلی ها هستن که تو سن کم مهارت و اگاهی درستی دارند. همه چی بستگی به شرایط و بلوغ فرد داره.