بچه ها دوستم تو سن ۱۶ سال ازدواج کرده خودشم راضیه از این ازدواج دختر پخته ای هم هست خانواده همسرشم گفتن که درس بخون حمایتت میکنیم داره درس میخونه و فعالیت میکنه اما من نظرم اینه چیه بچه رو اینقدر زود عروس کنی باید بچگی کنه به نظرم کودک همسریه تو این سن ازدواج زیر ۲۵ اشتباهه به نظرتون من درست نمیگم ؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چه اشکالی داره اگه دختر آمادگی داشته باشه ازدواج کنه.
منم چند نفر رو دیدم که واقعا خوشبخت شدند.درسشون رو هم خوندند.تازه اینطوری فاصله سنی شون هم با بچه هاشون کمتره.
سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
سلام گلم به نظرم ازدواج سن خاصی نداره وبستگی به بلوغ عقلی فرد داره واین بلوغ عقلی رو خانواده و خود فرد ومشاور تشخیص میده
آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
ببین عزیزم فکری ک چند دقیقه پیش ذهنم رو مشغول کرد بود همین بود با ازدواج زود موافق نیستم ولی گاهی ب صلاح برای نجات خودت ازدواج کنی انشاالله ک شانس داشت باش آدم و طرف آدم خوبی باشه اون موقع خیلی خوبه
چقدر خوب میشد که میتونستیم به دخترامون به موقع اداره کردن زندگی موفق رو یاد بدیم، که این همه دغدغه نداشته باشیم.
البته میدونید یکی از دلایلشم اینه که بچههای ما بلد نیستند از فضای مجازی چه جوری و در چه مواردی استفاده کنند،همین خودش راجع به حراف کشیده شدن زندگیها میشه
بله عزیزم ...اون تصمیم گرفته زود ازدواج کنه تو چرا حرص میخوری بیخیال باش نسبت به بقیه
اینا میان به بچه های ما یاد میدن زود شوهر کن فکر میکنن بچه ها شوهر چه چیزیه نمیدونن زندگی مشترک هزار تا دردسر داره حالا خودم میگم بعضی دخترا که دارن همش دویت پسر بازی میکنن رو شوهر بدن خوبه اما بچه های مثبت زود شوهر کنن از درس عقب میوفتن
من کسانی رو میشناسم که زود ازدوا ج کردن وخیلی هم موفق هستن البته مساله ازدواج در سن کم چیزی نیست که بشه به همه تجویز کرد ولی لزوما چیز بدی هم نیست
آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)