من فقط ۱۹ سالمه. مامانم گاهی هی به شوخی میگه انشالله زودتر مادر شی انشالله زودتر ازدواج کنی... کاری به اون ندارم ولی امروز ازش پرسیدم مامان چرا هی این شوخی ها رو میکنی؟ گفت چون مهترین و ارزشمندترین هدف و رسالت یک دختر مادر شدنه. گفتم نه اینطور نیست مادر شدن یک انتخابه. شاید اصلا من نخوام مادر شم شاید نخوام ازدواج کنم. گفت پس در این صورت یه موجود بدرد نخوری منم اجازه این غلط ها رو بهت نمیدم
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
مادرت مطابق فرهنگ و عرف و تبلیغات مطلوب خودش صحبت میکنه شما مطابق فرهنگ و عرف و تحصیل دنیای ازاد صحبت میکنی که متاسفانه اینجا پذیرفته شده نیست شما موفق ترین دختر ایران هم بشی اگه شوهر و بچه نداشته باشی ته نگاه ها و قضاوت های امثال مادرت به لحاظ شخصیتی ناقصی کاریشون نمیتونی بکنی نمیگم مادر شدن بده برعکککککس خیلیم عالیه اما توجهان سوم اجباره اجباااار حق انتخابی درکار نیست مثل اینه که شما مجبوووور باشی یه فضیلتی رو زوری کسب کنی این وسط نتیجه میشه اینکه یه عده برخلاف میلشون مادر میشن ومیشن موجودات کم حوصله کتک زن فزاری از فرزند فرق گذار یه عده هم به دلایل پزشکی نمیتونن مادر بشن و فشار عرفی بخاطر چیزی تحمل میکنن که درحقیقت اصلا تحت اختیار خودشون نیست و کاملا بی گناه حس گناهکاری و نقص و تقصیر میکنن خلاصه ماجرا پیچیدست ولش کن درکل باهم بسازین بحث نکنین که دعوا نشه
کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر پایان یافت؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بگو مادر من بزرگترین رسالت بشر اینه که به خدا نزدیک بشه و بزرگی و خیرخواهی را هرروز افزایش بده ، خوبه که ادم بچه دار بشه ولی گیرا یکی نازا بود ، پس یعنی خدا اون بنده را ادم حساب نکرده ...مادرت چه حرفها و عقایدی داره ....انشاالله ک زود ازدواج کنی و بچه دار شی و اگه مثل من خدایی ناکرده نتونستی بچه دارشی حداقل به روت نیاره که بدجوردلت میشکنه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ذوق کردی از اینکه یه زن و در حد ماشین جوجه کشی دیده؟؟😐🤨
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ذوق کردی از اینکه یه زن و در حد ماشین جوجه کشی دیده؟؟😐🤨
ولشون کن
افکارشون شبیه مامان اسی هستش
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
چون خودم به اینجایی ک مادرتون میگه رسیدم برای دخترم کاملا نظر برعکس مادرتون رو دارم... شاید اگر مادر منم اینجور فکر نمیکرد مسیر زندگی من خیلی بهتر از الانم بود و من حسرت دیگران رو نمیخوردم