2777
2789
عنوان

مامانم گفت مهمترین رسالت یک دختر مادرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 78 پست

مادرت مطابق فرهنگ و عرف و تبلیغات مطلوب خودش صحبت میکنه شما مطابق فرهنگ و عرف و تحصیل دنیای ازاد صحبت میکنی که متاسفانه اینجا پذیرفته شده نیست شما موفق ترین دختر ایران هم بشی اگه شوهر و بچه نداشته باشی ته نگاه ها و قضاوت های امثال مادرت به لحاظ شخصیتی ناقصی کاریشون نمیتونی بکنی  نمیگم مادر شدن بده برعکککککس خیلیم عالیه اما توجهان سوم اجباره اجباااار حق انتخابی درکار نیست مثل اینه که شما مجبوووور باشی یه فضیلتی رو زوری کسب کنی این وسط نتیجه میشه اینکه یه عده برخلاف میلشون مادر میشن ومیشن موجودات کم حوصله کتک زن فزاری از فرزند فرق گذار یه عده هم به دلایل پزشکی نمیتونن مادر بشن و فشار عرفی بخاطر چیزی تحمل میکنن که درحقیقت اصلا تحت اختیار خودشون نیست و کاملا بی گناه حس گناهکاری و نقص و تقصیر میکنن  خلاصه ماجرا پیچیدست ولش کن درکل  باهم بسازین بحث نکنین که دعوا نشه  

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو مادر من بزرگترین رسالت بشر اینه که به خدا نزدیک بشه و بزرگی و خیرخواهی را هرروز افزایش بده ، خوبه که ادم بچه دار بشه ولی گیرا یکی نازا بود ، پس یعنی خدا اون بنده را ادم حساب نکرده ...مادرت چه حرفها و عقایدی داره ....انشاالله ک زود ازدواج کنی و بچه دار شی و اگه مثل من خدایی ناکرده نتونستی بچه دارشی حداقل به روت نیاره که بدجوردلت میشکنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
😂😂😂😂باریکلا مادر

ذوق کردی از اینکه یه زن و در حد ماشین جوجه کشی دیده؟؟😐🤨

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه ۴۰ و خورده ایولی میگه خودش اوایل بچه دوست نداشته متنفر بوده، اینقدر تو گوشش خوندن باید بچه بیاری ...

مادرت خودش قربانی تربیت کنندگان مثل خودشه  

ادم یاد مبلغین کاتولیک تومدرسه های راهبه ها میفته !!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

باهاش بحث نکن

طرز فکرش قدیمیه عوض هم نمیشه

بدون بحث برو دنبال علاقه وهدفت 

مجبوره کوتاه بیاد

فقط الکی بگو باشه مامان تو راست میگی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

به پر و پای مادرت نپیچ تا تورم مثل خودت نکرده

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

درسته قبول دارم درکنارشم ب تحصیلش برسه

😐😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ولشون کن 

افکارشون شبیه مامان اسی هستش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مگه گفته ۱۰تا بچه بیار

منم نظرم یکم مثل مادرشونه

زن میتونه تو همه مسائل پیشرفت کنه تو اجتماع بره ولی مهمترین رسالتش مادرشدن.اینکه تربیت نسل بعد دست زنه باعث افتخاره

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

چون خودم به اینجایی ک مادرتون میگه رسیدم برای دخترم کاملا نظر برعکس مادرتون رو دارم... شاید اگر مادر منم اینجور فکر نمیکرد مسیر زندگی من خیلی بهتر از الانم بود و من حسرت دیگران رو نمیخوردم