2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ موتوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3448 بازدید | 169 پست
نونشونو شما میدی نکنه؟؟ یه کم کمتر حرف بزن بیشتر فکر کن رسنا داری به شوهر استارتر توهین میکنی بله وق ...

تا وقتی   امثال  شماها یاد  نگرفتین شوهراتون  فقط واسه  خودتون جذابن  همینه!! کسی  به  آدم  گدا گشنه  نگاه  نمیکنه 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته اسی من بازم مخالفت می کنم 

خیلی زشته خیلی خاک تو سر اون خانوم های که میاد سوار موتور میشه یعنی بدنش نمی خوره بهش 

می خوره حتما می خوره 

من بدم اومد خیلی 

اصلا حساس نیستم رو شوهرم  هیچ وقت کاری بهش نداشتم ولی این مورد نمی تونم قبول کنم🥲

معجزه شکر گزاری...

حالا اگه خودشوببینی مثل عن سرصبحه

آره  مثل  تو!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
آها زنا و دخترا مقصرن که مردا هم حیوونکیا تقصیر ندارن که شیطون گولشون میزنه دست اونا نیست که

بعد همینا عقیدشون این زنا موجودات احساسی هستن و مردا منطقین ولی نمیتونن خشمشون و محتوای شرتشون کنترل کنن جالبه 

من تو تهران به دنیا اومدم تو تهرانم بزرگ شدم تو جایی که من زندگی کردم هیچگونه بی بندوباری نبوده بی ح ...

عزیزم جمع نبستم وگرنه مدیون میشم نوشتم براتون که بعضی از زنها و دخترا نه همشون 

اما تو شهر های دیگه خیلی این موارد نسبت به تهران انگشت شمارن 

تا وقتی امثال شماها یاد نگرفتین شوهراتون فقط واسه خودتون جذابن همینه!! کسی به آدم گدا گشنه ...

قسم میخورم همین الان ته کارتت صد تومن نیست اینجوری داری درباره بقیه نظر میدی 

همین اسنپ موتور روزانه بالای یک و پونصد تو تهران درامد داره 

اونوقت تویی که دنبال یه کار با حقوق ماهی دو میلیونی ( منشی دامپزشکی ) داری بهش میگی گدا گشنه 😁😁

چقدچندشی حالا خودت مثلاچه عنی هستی؟

انگار  خیلی  از  عن  خوشت  میاد  عن  عن  میکنی  اولا  طرف  صحبتم  تو  نبودی  پس  دهنتو  گل بگیر!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا خیلی سوار میشن بخدا من حتی فکرشم حالمو بد می‌کنه آخه شوهر من خیلی منو محدود می‌کنه بعد زورم م ...

ن عزیزم الکی بدبین نکن خودتو 

الان این همه مشاغل که بیشتریا همکار خانم هم دارن هر روز چند ساعت همو میبینن پس زناشون دیگه نباید واسشون روح و روان بمونه اعصابتو بهم نریز

تا وقتی امثال شماها یاد نگرفتین شوهراتون فقط واسه خودتون جذابن همینه!! کسی به آدم گدا گشنه ...

این چه طرز صحبت کردنه

شش سالته یا چی 

واقعا متاسفم برا درک پایین‌تر که هر جی رو به زبون نیاری 

لازم نیست هر جا اومدی حرف بزنی 

قسم میخورم همین الان ته کارتت صد تومن نیست اینجوری داری درباره بقیه نظر میدی همین اسنپ موتور روزانه ...

تو مگه  منو  میشناسی؟  اتفاقا  من  نه  علافه  ای  به  شاغل  بودن  دارم  نه  منشی  گری بعدم  یه  تومن  به نظرت  پولیه🤐🤐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این چه طرز صحبت کردنه شش سالته یا چی واقعا متاسفم برا درک پایین‌تر که هر جی رو به زبون نیاری لازم نی ...

از  خانومایی  که   همش  میخوان  بگن  خانوما  مقصرن  و همه  دنبال  زدن  مخ  شوهرشون  هستن  بیزارم  اینا  خیلی  هنر  کنن یه  زندگی رو  اداره  کنن!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مگه منو میشناسی؟ اتفاقا من نه علافه ای به شاغل بودن دارم نه منشی گری بعدم یه تومن ...

اره میشناسم یه مدت دنبال کار منشی کری بودی بهت پیشنهاد کار منشی دامپزشکی دادن گفتی میترسم نرفتی 

بعدم بله یک تومن رورانه پوله میشه ماهی سی میلیون تومن و استارتر گفت شغل دومه شوهرشه