2777
2789
عنوان

مامانم گفت مهمترین رسالت یک دختر مادرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 78 پست
واه احتمالا تو هم فک میکنی توجایگاه خدا هستی. اتفاقا من ی بچه دارم شوهرم هم دیگه نمی‌خواد ب داشتنش ه ...

از چیزی رنج نمیبرم

نازا هم نیستم مثل تو توانایی زاییدنم دارم

فقط طرز فکر و ذهنیتم متفاوته نسبت به موضوع

چقدر برات آسونه بدون توجه به شرایط نسخه بپیچی برای دیگران و ارزشمند ترین کارشون رو زاییدن تلقی کنی

معتقدم زمانی ارزش مادری کردن آشکار میشه که بچه از لحاظ روانی اجتماعی و عملکردی شخص سالم و مفیدی بار بیاد ما فقط با نطفه تشکیل دادن ارزشمند نمیشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از چیزی رنج نمیبرمنازا هم نیستم مثل تو توانایی زاییدنم دارمفقط طرز فکر و ذهنیتم متفاوته نسبت به موضو ...

عزیزم پس سعی کن تو ک از نظر اجتماعی درست بزرگ شدی سریع قضاوت نکنی من مامانش گفته بود آخرش غلط میکنی فقط ب اون خندم گرفت بامزه ج داده بود باز حرف خودشو زده بود فرستادم کلا ب کسی توضیح نمی‌دم ولی چون شما خیلی ادعاته میگم دیگه ریپ نزن