2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 11908 بازدید | 943 پست
ندا جون عزیز دلم خوبی فکر کنم شناختی😅😉 از بس چتمون زیاد بود اینجا پیام دادم تو خیلی با حرفات منو ک ...

البته خیلی امید دارم که بشه اون چیزی که میخوام

خوشحال میشم اگه چیزی لازمه بهم بگی❤

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ندا جون عزیز دلم خوبی فکر کنم شناختی😅😉 از بس چتمون زیاد بود اینجا پیام دادم تو خیلی با حرفات منو ک ...

معلومه عزیزم چطور ممکنه که نشناسمت؟!

البته که باعث افتخار هست آشنایی من با تو ❤️

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوم سلام؟ من زیاد اعتقاد ندارم راستش ولی برام جالبه...13اسفند(قرار بود 3 فروردین بدنیا بیام ) برای منم یچیزی میگید لطفا؟آینده شخصیتم و اینکه با کسی دوستم؟

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
خودم‌ ۲۷ تیر شوهرم‌۱۴ بهن

رابطه بینتون بد نیست چون میشه گفت که تقریبا دوطرفه هست، شوهرت میتونه تورو عاشقانه دوست داشته باشه البته اگر خودت خرابش نکنی، تو هم اونو دوستش داری اما تفاوت های ذاتی شما زمین تا آسمونه، ممکنه بینتون درک یا تفاهم نباشه ولی در هر صورت یک حس ارزشمند همیشه هست که من امیدوارم خرابش نکرده باشید.

رابطه بینتون بد نیست چون میشه گفت که تقریبا دوطرفه هست، شوهرت میتونه تورو عاشقانه دوست داشته باشه ال ...

مرسی گلم😍

هرچی بهت الهام‌بشه‌میگی؟

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌
مرسی گلم😍هرچی بهت الهام‌بشه‌میگی؟

اطلاعات مختصری دارم که نمیدونم اسمش چیه و سعی میکنم تا اونجا که میشه مردم رو آگاه کنم البته با اجازه ی خداوند و تا جایی که اون بخواد❤️

اطلاعات مختصری دارم که نمیدونم اسمش چیه و سعی میکنم تا اونجا که میشه مردم رو آگاه کنم البته با اجازه ...

ببخشید برای منم میگین ؟ 13 اسفند +

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡