من فقط ۱۹ سالمه. مامانم گاهی هی به شوخی میگه انشالله زودتر مادر شی انشالله زودتر ازدواج کنی... کاری به اون ندارم ولی امروز ازش پرسیدم مامان چرا هی این شوخی ها رو میکنی؟ گفت چون مهترین و ارزشمندترین هدف و رسالت یک دختر مادر شدنه. گفتم نه اینطور نیست مادر شدن یک انتخابه. شاید اصلا من نخوام مادر شم شاید نخوام ازدواج کنم. گفت پس در این صورت یه موجود بدرد نخوری منم اجازه این غلط ها رو بهت نمیدم
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
موجود بدرد نخور؟ یعنی اون زنی که امکان مادر شدن و نداره از نظر مادرتون بدردنخوره؟ زن وسیله است؟🙄😬😐
متاسفم واقعا
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
این طبیعیه که نظر مادرتون این باشه بنا به سن و نسل خودش ولی این طبیعی نیست شما ناراحت بشی یا حرفی بزنی چون نسل الان میدونه هر کار بخواد میکنه و نیازی نیست به کسی توضیح بده یا هر چی هر آدمی هدفی داره و لازم نیست بابت هدفش با هر کسی بجنگه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
جالبه من دلم میخواد ازدواج کنم و مادر شم ولی هر کس برای زندگیش یه هدفی داره قرار نیست زندگی همه مثل هم باشه و همه به یه مقصد بخوان برسن.ان شاءالله که خیره و به اون چیزی که خودتون میخواین برسین