2777
2789

شب اول عقد ک کنارش نخوابیدم     

شب دوم کنارش خوابیدم پشتمم بهش بود    هی منو بوس میکرد  هی خودش میچسبوند  فکر کنید من اون لحظه نیاز داشتم با من حرف بزنه تا  یخم آب بشه ولی اون فکنم ب فکر نیازش بود

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

وای دقیقااا😂😂ما چندماه باهم دوست بودیم بعد عقد کردیم همه این خجالتای من واسه زمان دوستی بود بعدش ش ...

منم تو دوران دوستی واشنایی تو کف هم بودیم

بعد از عقد پروسه رو خیلی سریع جلو بردیم

بخصوص من:))

به شوهرم بعضا میگم دست تو بود هنوز هنوزم زیاد جلو نرفته بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه عقدکرده بودیم شام دعوتم کردن خونشون بعد من خواستم دوغ رو باز کنم منفجر شد پاشید رو سر و صورت شو ...

خیلی خندیدم ببخشید😀 آقا یکم کلاس بذار من حتی الانم بعد از ۹ سال هیچوقت برای خودم سر سفره نوشیدنی نمیریزم همیشه همسرم زحمت میکشه. 

تازه عقد کرده بودیم اتاقش بالا بود شوخی ،کشتی واذیت میکرد منم جیغ نگو مادر شوهرم نشسته حیاط داره دید میزنه کسی نیاد صدای مارو بشنوه 

وای بچه بودن چقدر کارم زشت بوده

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
ماهم اینجا رسممون توی عقد کارمون تمومه..منم بعد یک هفته تمام..ولی خوبه گیر نامرد نیوفته دختر بیچاره ...

پایدار باشید عزیزم

اره واقعا خوبه نامرد نباشه

من تو اینا ندیدم به کسی قول بدن بعد بزنن زیرش

همه مردهاشون تقریبا نمازخونن و اهل تظاهر نیستند

خدارو قبول دارن

وای چقدر خاطره ها قشنگ بود و رمانتیک از سر شب دارم میخونم دلم براتون قنچ رفت خدا همتون رو حفظ کنه با ...

من هنوز ازدواج نکردم ولی وقتی دیدمش کتکش زدم اولین بار🤣

هروقتم عقد کنیم یه دست کتک مفصل میزنم ازش

اصل برای چی ازدواج کردی وقتی درکی از این مسائل نداشتیفقط اسم اینه که شوهر کرده باشی

مردم داره خاطره تعریف میکنه تو چرا فشاری شدی 

گذشته رفته وسط خنده دنبال بحثی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دلیل اینکه بعد 70 صفحه هنوزم دارن به اون خانم میتوپن اینه که خودش همش ادامه میداد

من خودم کامنت اولشو دیدم گفتم بالاخره ادمای اینجوریم پیدا میشه کاری نداشتم

کامنت دومو دیدم حرص خوردم بازم رفتم صفحه بعد 

دیگه کامنت سوم و چهارم رو که میبینی خودبه خود تحملت سر میاد 

و اینکه کسی که مخاطبش بود خیلی اروم بود و بی ادبی نمیکرد ایناست که باعث میشه همه جواب بدن 

ما هم الان دقیقا همینجوری هستیم

ای بابا 

عزیزم سعی کنید به هم نزدیک شید و خوش بگذرونید و قدر لحظه هاتونو بدونید 

من و همسرم واقعا بعد دوسال زندگی بازم حسرت میخوریم میگیم کاش فلان کارو می‌کردیم ،کاش فلان جا میرفتیم، کاش فلان حرفو میزدیم... واقعا تو دل آدم میمونه 

هرطور شده از این دوران استفاده کن 

مثلا میتونی با گرفتن دستش شروع کنی که راحت تره خودش پیش زمینه صمیمیت بیشتر میشه 

امیدوارم مثل من حسرت نخوری🥲😅

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...