2777
2789
عنوان

لکه بینی لانه گزنینی

142 بازدید | 31 پست

میشه کمک کنید بگید اگر لک داشتید چه جوری بوده و کی بوده ؟ 

من چهار روز مون‌ده به موعدم  یه لک صورتی کم دیدم روز ۱۴ و ۱۵ اقدام داشتم ممکنه برا لانه گزینی باشه یا برای پریود ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جوری بود ؟ سابقه لکه بینی داشتی ؟

نه سابقه نداشتم

دلدرد پریودی داشتم گفتم دارم پریود میشم

نوار گذاشتم ، فرداش مهمون داشتم گفتم حتما کار کردم پریودم یه روز زودتر اومده

اندازه ۲ قطره تقریبا قهوه ای کمرنگ بود

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
نه سابقه نداشتمدلدرد پریودی داشتم گفتم دارم پریود میشمنوار گذاشتم ، فرداش مهمون داشتم گفتم حتما کار ...

دیگه بعدش نیومد ؟ من سابقه لکه بینی توی پریودام دارم برای همین بعید میدونم لانه گزینی باشه چون دلدرد پریودی زیاد دارم ماه قبل اقدام نبودم ولی سه روز زودتر پریود شدم 

دیگه بعدش نیومد ؟ من سابقه لکه بینی توی پریودام دارم برای همین بعید میدونم لانه گزینی باشه چون دلدرد ...

نه دیگه بعدش نیومد 

مشکل تیروئید داری ؟

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
نه سابقه نداشتمدلدرد پریودی داشتم گفتم دارم پریود میشمنوار گذاشتم ، فرداش مهمون داشتم گفتم حتما کار ...

برای من چند قطره خون ابه بود همیشه قهوه ای میاد لکه بینیم ولی این بار خون ابه بود 

من یه هفته قبل موعد لکه بینی داشتم تا۵_۶روز

الانم ازموعدم دوسه روز گذشته،نمیدونم اون لانه گزینی بود یانه آز نرفتم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!