2777
2789
عنوان

دعوای من و خواعرشوعرم

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 45 پست

عزیزم مال غصبی خیر نمیکنه 

بهتر که تقسیمش کنید 

ان شاالله خدا یه بهترشو روزیتون کنه

کاره خواهرهمسرتونم خوب نبود 

باید با همسرتون صحبت میکرد و مسئله رو با مادرشون برادراش حل میکردن

خودتو دوس داشته باش❤️
دیدم خواعرشوهرم زنگ زد به شوهرم و پشت تلفن گریه که به خدا من چیزی نگفتم زنت خودش گفته ماشین باید تقس ...

ول کن خاستگاری رو اونی که دروغ گفته شوهرته سه سال چطور کارت ماشین ندیدی اخه کارت سوخت ندیدی ماشین به اسم شوهرت نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تموم شد.الان موندم چی کنم.به شوهرم گفتم این دفعه خواهرتو دیدم بهش میگم چون اون شب ناراحت بودی و گریه ...

الان‌نمیخواد حرفت ثابت کنی بدتر لج میکنن ازتون میگیرن ماشین رو 

شوهرت راست میگه تو چیزی نگو بذار خودش مشکلش با خانوادش حل میکنه الان باید بزنید مظلوم بازی ماشین ازتون نگیرن 

نه اینکه بری دعوا راه بندازی بدتر همشون سرتون خراب میشن طلاهات هم ازت می‌گیرن 

دیدم خواعرشوهرم زنگ زد به شوهرم و پشت تلفن گریه که به خدا من چیزی نگفتم زنت خودش گفته ماشین باید تقس ...

عزیزم اگر همسرت ادم خوبیه بخاطرش گذشت کن .بعدم اینی ک شما گفتی کاملا تابلوعه خواهره گفته قطعا همه فهمیدن و نیاز ب پافشاری شما نیس 

تموم شد.الان موندم چی کنم.به شوهرم گفتم این دفعه خواهرتو دیدم بهش میگم چون اون شب ناراحت بودی و گریه ...

عزیزم فکر میکنی قبول میکنه؟؟

شونه خالی کرده زده ب اون راه 

شوهرت و مادر شوهرت عاقل باشن از همین حرفایی ک زده میفهمن خودش گفته 

الان‌نمیخواد حرفت ثابت کنی بدتر لج میکنن ازتون میگیرن ماشین رو شوهرت راست میگه تو چیزی نگو بذار خودش ...

موافق نیستم حالا ک ماشین مال همس اگر ناراضی هستن حق الناسه باید جلسه بذارن تکلیف رو روشن. کنن .ولی طلاها رو خود استارتر میتونه بده یا نده 

شوهرم واقعا فکر میکرده ماشین مال خودشه.دو تا تاپیک قبلمو بخونی کامل گفتم.تو این سه چهار سال خیلی وقت ...

اخه شما میگی من تا پریشب خبر نداشتم الان میگی یبارم سوارم فرستادم اکه ماشینو میخوان بده بهشون

شوهرم واقعا فکر میکرده ماشین مال خودشه.دو تا تاپیک قبلمو بخونی کامل گفتم.تو این سه چهار سال خیلی وقت ...

به نظر من اینکه کی اول حرف زده مهم نیست این مهمه که تو خواستگاری دروغ گفتن و این دروغ و سه سال هم ادامه دادن رو این حتما توجه کن 

اسی مگه نمیگی ۴تا خونه به شوهرت داده خب از همونا بفروشین ماشین بخرین

هر خونه ای ۲تا ماشین مدل بالا عالی میتونی بخری باهاش

الانم میگی وضع مالی برام مهمه فقط چون ماشین نداره شد بد؟

چجوری روت شده اینارو بگی بهشکون واقعا🤔

۴تا خونه بهش رسیده دیگه چی میخوای🤦‍♀️

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

به نظر من اینکه کی اول حرف زده مهم نیست این مهمه که تو خواستگاری دروغ گفتن و این دروغ و سه سال هم اد ...

خب توجه کردم خیلیم از این قضیه ناراحتم.ولی بگو چکار کنم باهاش؟الان چی کنم که دروغ گفتن و سه سالم ادامه دادن؟