2777
2789
واقعاً متاسفم که نجابت با خجالتی بودن تعریف میشه

خیلی جالب بود برام یه خانم جوان همچین فهم و درک بالایی راجع به این مسائل داشته باشه. با اختلاف یکی از بهترین کامنتا

خیلی جالب بود برام یه خانم جوان همچین فهم و درک بالایی راجع به این مسائل داشته باشه. با اختلاف یکی از بهترین کامنتا. آفرین. آفرین. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا همون اول بار کاربر فک کنم اسمش یاسی بود جوابشو با ادب و با شعور داد و تموم شد و آدمش کرد حالا ...

منم جواب خیلیاشون و نمیدم چون واقعا دارن بی ادبی میکنن

هربار میام میبینم ۵۰۰تا اعلان اومده برام  بسه دیگه

دقیقلتازه باعث میشن اونم اعلان براش بره برگرده تو تاپیک جواب بده دوباره دعوا بشه

اینا دارن تازه تاپیک رو میخونن بعد پیامای این خانم جوریه ک رو اعصاب همه هست

پیام اول تحمل میکنی پیام دوم هم میگذری پیام سوم چشم پوشی میکنی پیام چهارمو که میبینی دیگه حرصت درمیاد 

بخدا من خودم اینجوری شدم دقت کردم اکثر کاربرا هم اینطورین

ولی حقشه چون به خیلی از ادمای خجالتی استرس وارد کرد

حق الناس اینا گردنشه

دقیقا همون اول بار کاربر فک کنم اسمش یاسی بود جوابشو با ادب و با شعور داد و تموم شد و آدمش کرد حالا ...

منم جواب خیلیاشون و نمیدم چون واقعا دارن بی ادبی میکنن

هربار میام میبینم ۵۰۰تا اعلان اومده برام  بسه دیگه

خیلی جالب بود برام یه خانم جوان همچین فهم و درک بالایی راجع به این مسائل داشته باشه. با اختلاف یکی از بهترین کامنتا. آفرین. آفرین. 

قابل توجه خانم هایی که وارد جدل شدند با هم

اینا دارن تازه تاپیک رو میخونن بعد پیامای این خانم جوریه ک رو اعصاب همه هستپیام اول تحمل میکنی پیام ...

شما چرا خودتون و دخالت میدین من مگه روی شماها ریپ زدم

نگران نباش اون خانپم اصلنم خجالتی نیست چندتا صفحه بیای جلو میبینی چه خوشگل از خجالت من در‌مپه با حرفای زشت

در ضمن اینجور ادما وقتی میبینن یه  موج زیادی پشتشون درمیان میرن و پشت اون موج سکوت میکنن چون میبینه بقیه دارن ازش دفاع میکنن خودشو دخالت نمیده دیگه 

من به شخصه بعد از خونده شدن خطبه عقد خجالتم کامل ریخت.  شوهرم خیلی خیلی اجتماعی و پرحرفه برعکس من که همیشه تو فامیل مظلوم و خجالتی بودم.  بعد عقد ما همه میکفتم عجیبه شما چجوری با هم کنار میاین😜

همینکه میدونستم همسرمه دیگه خجالتی نداشتم. حیا واسه مرد غریبه است آدم پیش همسر خودش باید بی حیا و خجالت باشه😁

اینا دارن تازه تاپیک رو میخونن بعد پیامای این خانم جوریه ک رو اعصاب همه هستپیام اول تحمل میکنی پیام ...

اخه وقتی میبینن تاپیک ۸۰ صفحه رفته جلو یعنی قضیه تموم شده دیگه

برا من عجیبه رفتارشون

اگه صفحه های اول بودیم طبیعی بود

{ خانم هستم }

من یه هفته بعد خاستگاری سریع عقد کردیم و چند شب بعدش مادرم گفت برو بغلش و این حرفا .منم هنش ۱۹ سالم بود رفتم بغلش اونم نامردی نکرد سریع دسته منو گرفت و گذاشت اونجا یااااا خداخیلی وحشتناک بود اون صحنه برای منی که آفتاب مهتاب ندیده بودم .

موضوع خجالت نیستموضوع سیلی زدنهخیلی کار چی‌پ و بی ارزشیه و نشون دهنده فرهنگ پایینه

خواننده خاموش بودم

اما مخصوصا برای تو وارد شدم ک بهت بگم لطفا دیگه حرف نژن و اگه مشکلی داری از اینجا برو بیرون و به اعصاب همه تر نزن

که واقعا نمیدونم از کجا داری میسوزی و حرفات همه نشون از کمبود ی چیزایی داره و اونم شعور و فهمه

شما چرا خودتون و دخالت میدین من مگه روی شماها ریپ زدمنگران نباش اون خانپم اصلنم خجالتی نیست چندتا صف ...

من وقتی میبینم به کسی توهین میشه سکوت نمیکنم

کجا حرف زشت زده میشه نشون منم بدی؟

درضمن شما هرچی از دهنت درومده بهش میگی عقب مانده و پشت کوهی و همه توهینی میکنی بعد بقیه بشینن بگن مرسی 

ولی اگه اونا مثل خودت جواب بدن اخ و پیفه؟توهین و بی ادبیه؟

سر اتفاقی که 20 سال پیش افتاده گند زدی به اعصاب همه

اینو درنظر بگیر خیلیا دچار سوشیال فوبیا هستن و ممکنه توی جمع از خجالت حرکاتی ازشون سر بزنه که دست خودشون نباشه و بعدش ازش پشیمون بشن 

شما با این حرفات داری به این ادما بدتر استرس میدی...