یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
موضوع خجالت نیستموضوع سیلی زدنهخیلی کار چیپ و بی ارزشیه و نشون دهنده فرهنگ پایینه
خو بتو چه
همه گفتن بس کن بس نمیکنی این رفتار تو چیپ تره🤮
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
من موقع خوابیدن خودم میزدم ب خواب ک کاری نکنه گلوم خشک میشدا ینی خششششششک تفم نداشتم قورت بدم انقدر تحمل میکردم تا از سیخ دادن من بیخی شه بخوابه بعدا ک اوکی شدم گفتم تو بیشعور من خواب بودم چرا سیخم میددادی 🤣🤣🤣
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی توصورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...
منم زدم تو گوش شوهرم ربطی ب حجب حیا اونطوری نداره چون منم ادم راحتی بودم ولی چون اوایل ازدواج مخصوصا سنتی ی حس غریبی خاصی هس من داشتم تو خونشون راه میرفتم یهو انگش گرده بود منو همچی زدم ناخواسته گوشش عینکش پرت شد
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀