2777
2789
مردم داره خاطره تعریف میکنه تو چرا فشاری شدی گذشته رفته وسط خنده دنبال بحثی

خیلی زشت بود حرکتش

همههه بدشون اومد

وقتی همه واکنش نشون میدن مشخصه که کارش غلط بوده

جای اینکه معذرت خواهی کنه یدالله گدا یدالله گدا راه انداخته

خودش خوب با یدالله گدا اشنایی داره و میاد به بقیه توهین میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلیل اینکه بعد 70 صفحه هنوزم دارن به اون خانم میتوپن اینه که خودش همش ادامه میدادمن خودم کامنت اولشو ...

بعضیا بی شعور بودن رو دیگه از حد گذروندن 

طرف ساکته مودبه این همش داره توهین میکنه 

نه سر پیازه نه ته پیاز 

ادم حرصی میشه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خیلی زشت بود حرکتشهمههه بدشون اومدوقتی همه واکنش نشون میدن مشخصه که کارش غلط بودهجای اینکه معذرت خوا ...

تربیت درست خیلی تاثیر داره که بعضیا گویا بهشون یاد ندادن سرشون رو از زندگی بقیه در بیارن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

موضوع خجالت نیستموضوع سیلی زدنهخیلی کار چی‌پ و بی ارزشیه و نشون دهنده فرهنگ پایینه

چیپ و بی فرهنگی الان رفتار شماست که بی دلیل یقه ملت رو گرفتی 

ادم اصیل و با فرهنگ درست حسابی صحبت میکنه نه کوچه بازاری

تازه عقدکرده بودیم شام دعوتم کردن خونشون بعد من خواستم دوغ رو باز کنم منفجر شد پاشید رو سر و صورت شو ...

وااای😂😂💔من خجالت کشیدم😂

منم یه خاطره یادم افتاد با این داستان شما 

روز خواستگاری که دیگه همه چی رسمی شده بود و بزرگترا درباره رسمامون حرف میزدن من داشتم چایی می‌یاوردم 

هم دستم می‌لرزید استکانا تکون میخوردن صدا میدادن هم قندون ندیدم چنان شوت کردم پاشید وسط خونه🥲🥲😂😂😂💔

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

بعضیا بی شعور بودن رو دیگه از حد گذروندن طرف ساکته مودبه این همش داره توهین میکنه نه سر پیازه نه ته ...

دقیقا

ادعای بافرهنگیش میشه

به خاطر 20 سال پیش خون همه رو کرد تو شیشه

واقعا این واکنش طبیعیه بنظرم،چون اون زمان خیلی جامعه محدود تر بوده و دخترا با کسی ارتباط نداشتن و خیلیم بیرون نمیرفتن

حالا فرض کن یکی از اون مردای بیرون خونه که نمیشناسیش شده شوهرت

تو باشی خجالت نمیکشی؟

درضمن شخصیت ادما باهم فرق داره یکی خجالتیه یکی سر و زبون دار و ریلکس

والا بخدا من اولین باری ک پارتنرمو دیدم یه سیلی زدم تو گوشش

نمیگم کار خوبی کردم ولی واقعا دست خودم نبود منم خیلی محدود بودم اولین بار بود ک با یه پسر روبرو شده بودم به این نزدیکی

من خیلی خجالتیم و اضطراب اجتماعی دارم

این از اضطراب اجتماعیم نشات میگیره

چرا درک شخصیت افراد براشون سخته؟

ادعای بافرهنی هم دارننننننن

دقیقاادعای بافرهنگیش میشهبه خاطر 20 سال پیش خون همه رو کرد تو شیشهواقعا این واکنش طبیعیه بنظرم،چون ا ...

اخه یکی که زندگیش گل و بلبل هست نصیحت کنه ادم خندش نمیگیره 

طرف خودش میمیره واسه دوس پسر و اینا بعد میگه شما دنبال شوهرین🤣🤣

اخه یکی که زندگیش گل و بلبل هست نصیحت کنه ادم خندش نمیگیره طرف خودش میمیره واسه دوس پسر و اینا بعد م ...

میگه من اگه میخواستم مث شما شوهر کنم الان ده بار شوهر کرده بودم شما پشماتون تا پیش زانوهاتونه دنبال یدالله گدایید

نمیدونم چرا هرچی که خودش دنبالشع رو به بقیه نسبت میده

من کاری با دوسپسر یا ازدواج ناموفقش ندارم چون دلیل داشته و نمیشه کسیو قضاوت کرد بالاخره سختی کشیده که مجبور شده این کارو بکنه

ولی شکوندن دل دیگران و تحقیر کردنشون درست نیست و نشان از بیشعوریشه