2777
2789
من همون یکساعت بعد جشن درازکشیدم سرموگذاشتم روپاهاش اونم جلو خونوادش😲😲😲منی که به عاقلی وحیا معروف ...

چندسال گذشته تا الان ؟ چطورید باهم خوبید ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

شبی که عقد کردیم جشن رو خونه مادرهمسرم گرفتیم،همسرم اخرشب از مامانم میخواد لباس های خونه ام که توی ماشین پدرم بوده رو بهش بده تا بمونم خونشون..همین حرکت باعث شد مدت ها متواری باشه از دست پدرم🤣🤣🤣

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خیلی خیلی بیشتر جفتمونم یعنی چی 🙄

خب خداروشکر . عشقتون پایدار . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
در اوایلم نمیزاشتم بوسم کنه و واس اتاق خواب برام گوشی خرید و تو راه بودیم گفت دیگ امشب لخت میشی،😑😑 ...

الان چطورید باهم ؟ چندسال از عقدتون گذشته ؟ میذاری یا مث زمان عقد بازم سختته ؟ کنجکاو شدم مال همه ی کاربرا رو بدونم که بعد از اینهمه سال ، رابطه هاشون چطوره ؟

چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

با احترام بتوچه ؟ طرف دلش خواسته عقب مونده باشه ، دلش خواسته امل باشه ، تو با فرهنگ ،بروز بتوچه گیر دادی بهش؟

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
وااااا خب برای بی معنیه میخوام بدونم علت زود شوهر مزدنشون چیه وقتی پیش پا افتاده ترین چیزاهم نمیدونن

برای کسی که چشم و گوش بسته وپاک باشه همین طوره وباعث افتخاره حتما باید قبل ازدواج همه چیز رو تجربه می‌کرده 

با احترام بتوچه ؟ طرف دلش خواسته عقب مونده باشه ، دلش خواسته امل باشه ، تو با فرهنگ ،بروز بتوچه گیر ...

بیخیالم نمیشد هرچی صفحه ها و میری جلوتر درحال کش دادن قضیس بعضیا لذت میبرن یکی و خورد کنن