2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا وقتی با یه ادم غریبه میری سر سفره عقد که حتی یه کلمه هم قبلش باهم حرف نزدین همین میشهمگه عهد ق ...

تو وکیل مدافع شوهرشی؟شوهرش مشکل داشت همون موقع طلاقش میداد ، چشای کورتو باز کن ببین الان باهم زندگی میکنن،مشکلی ندارن ، اصلا شوهرش حال کرده با حرکتش تورو سننه؟ سیریش اونوقت از فرهنگ میاد حرف میزنم تو فرهنگ اینو نداری که دخالت نکنی تو زندگی یکی بعد میای لاف فرهنگ میزنی؟

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
وااا خب همه یهویی شروع میکننقبلش که مقدمه نمیخونن بیا بوست کنماتفاقا قشنگیش به یهویی بودنشهچقد خشن و ...

چرا اینقدر بنده خدا رو تحقیر میکنی این چه رفتار زشتیه!!

تو اون شرایط خجالت کشیده یه عکس العملی نشون داده که با توجه به فرهنگ سرکوب شده جامعه طبیعیه مهم اینه بعدش ظاهرا به ادامه زندگی پرداختن و سر اون عکس العمل همه چی رو خراب نکردن

ولی طرز صحبت شما اصلا قشنگ و محترمانه نیست سراسر توهین و تحقیره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ما عقد بودیم بعدد خونه ما اجازه نداشتیم پیش هم بخوابیم یه روز عمم اومده بود خونمون منو شوهرم رفتیم تو اتاق حرف میزدیم شوهرم خوابش برد منم خودمو زدم بخواب ک مامانم پتو بندازه روم باهم تو اتاق بخوابیم 😂مث بچه ها صداشو میشنیدم ک میگفت اخی خوابیدن 😂اونم با یک متر فاصله 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

تا حدود صفحه 30 باید جلوی کاربر اسمارتیز رو میگرفتیم بحث رو به  حاشیه نبره

الان نزدیک ص 60 امه

اون ول کرده

دوستان دیگه ول کن ماجرا نیستن

کلیک کردن به حرفای ایشون

وا بدین خواهشا

تاپیک فان بود مثلا

نفهمیدیم چی شد

کلش به دعوا گذشت

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من دوسنداشتم اینجور باشهمیخاستم بعد عقد ی مدت بگذره حداقل ی هفته.چون ازدواجمون سنتی بود برام سخت بود

عزیزم به حرفاش اهمیت نده

هرچی بوده و شده گذشته شما بنا بر شرایط زندگی خودت یه عکس العملی نشون دادی تموم شده رفته هرکسی تو زندگی شرایطش متفاوته مهم اینه گذشته رفته تموم شده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وااااا خب برای بی معنیه میخوام بدونم علت زود شوهر مزدنشون چیه وقتی پیش پا افتاده ترین چیزاهم نمیدونن

یسریا جوری بزرگ شدن ک در هر صورت اون حیا کار خودشو میکنه ربط به بچگی کار بلد بودن نداره

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
هر دلیلی ام که داشته باشه این اجازه رو به شما نمیده اینجوری تند باهاش حرف بزنی عزیزم ازدواج ایشون به ...

اخ خدا خیرت بده بابا دوساعته دارم پیامای این کاربرو میبینم حرص میخورم😬بنده هدا خالا یه اشتباهی مرد چقدر بهش گیر دادن

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
بله الان دیگه راحت شدیم و همه چی خوبه

خداروشکر ، عشقتون پایدار 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
ممنون قشنگم❤🤍💗چشمت پرفروغ باشه💫قربون معرفتت💖♥️

عزیزدلمی💞

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

عقب ماندگی اینه به خاطر یه عکس العمل کسی که تو شرایط یهو خجالت کشیده و هول کرده بهش بگی عقب مونده و این همهههه بهش توهین کنی و تحقیرش کنی

خوبه شما عقب نموندی خوب بلدی با بی‌ادبی و توهین و تحقیر صحبت کنی!