یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چند روز بعد عقد رفته بودیم بیرون بوسم کرد تا برگردیم خونه از من میپرسید ناراحت شدی 😂😂😂😂 اخرشم تو کوچه برگشت گفت جون من به مامان اینا چیزی نگیاااا 🙄🙄🙄😂😂😂😂 الان به خودش میگم گردن نمیگیره شش سال پیش چون سنم پایین بود فک میکرد الان تارسیدم میگم بوسم کرد و اینا 😁😁😁😁
چند روز بعد عقد رفته بودیم بیرون بوسم کرد تا برگردیم خونه از من میپرسید ناراحت شدی 😂😂😂😂 اخرشم تو ...
الانم مث اون موقع ها همدیگرو بوس میکنید ؟ تو بیشتر میکنی یا اون ؟
گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... "
من و همسرم ازون ور بوم افتاده بودیم تا آخر خجالتی بودیم به هرکی میگم باور نمیکنه ما حتی دست همم نگرف ...
الان چجوری هستید ؟ رابطه هاتون زیاده یا کم ؟ همو میبوسید ؟
گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... "
شوهر من که همچین پررووو بود که خجالت حالیش نبود.روز بعد عقد انگار ۴ سال بود ازدواج کرده بودیم
الانم همونجوریه پررووعه ؟ رابطتون خوبه ؟