2777
2789
ما شب اول عروسی تا صبح بهم زل زدیم و من گریه میکردم اون دست میکشید تو موهام آخه ما بعد یکسال به سختی ...

الهی عزیزم 

انشالله که خوشبخت باشین و بهترین احظاتو کنار هم سپری کنید قشنگم🥰🤲🏻

ما ازدواجمون کاملا سنتی بود برای همین خیلی خجالت میکشیدم شوهرمم که  اوج تو کف بودنش بود اون زمان 

میخواست ی شبه همرو جبران کنه😂

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اسمش😑

خب قبلش به عنوان معلم و شاگرد رابطه داشتیم همش میگفتم اقای فلانی😂

برام عجیب بود معلممو به اسم. کوچیک صدا کنم ولی همون چند روز اول بود دیگ پونزدهم عقدمونه😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بوسای پشت فرمون از همه قشنگتر بود، البته چون ماشینش پراید نبود بهش بوس میدادم😂 ( جهت مزاح، جبهه نگی ...

ماشینش چی بود؟😂😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
الانم اینطوریه

اره

اون روزا هوامو خیلی داره، خوراکیایی که دوست دارمو میخره و محبتشو بیشتر میکنه🥺

میدونه دنبال بهانم، 🤣🤣🤣

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

خب قبلش به عنوان معلم و شاگرد رابطه داشتیم همش میگفتم اقای فلانی😂برام عجیب بود معلممو به اسم. کوچیک ...

ای خدااا😂😂😂

منم قبلاتوبیمارستان به شوهرم میگفتم اقای دکتر

حالاشده شوشویی😂😂😂

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣جر خوردم

بخدا دست خودم نبود وقتی فهمیدم که دیگ ابروم رفته بود

همسرمم میگ خوب شد، زود رفتن🤣🤣🤣

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

من و شوهرم اختلاف سنیمون چون زیاده شوهرم خیلییی پخته بود و پرووو😂 همون شب خواستگاری که میخواستیم از ...

چند سال بزرگتره؟😶

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

وای همون شب عقد رفتیم دور دور شامم بیرون خوردیم با کت و شلوار و لباس عقد من🤣

دستمو گرفته بود خیس عرق دستم  از خجالت😭

گفت اولین بوسمون کی باشه😐😐😐😐

من رومو از خجالت کرده بودم اون بر شیشه ماشین رو نگاه می‌کردم حالا شبم بود دودی هیچی معلوم نبود🤣بعدم گفتم چه پرو تو دل خودم😂

ی لحظه روم کردم طرفش یا ابالفضل شروع کرد بخدا همون لحظه ی موتوری رد شد مارو هم دید😭

من کشیدم پس 

تا وقتی رسیدم خونه روم اون بر دستم تو دستش هی میگفت خجالت کشیددییی؟😐😭

ای خدااا😂😂😂منم قبلاتوبیمارستان به شوهرم میگفتم اقای دکترحالاشده شوشویی😂😂😂

وااای😂😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

۱۱ 🙊

۱۱سال به طور کلی به نظرت خوبه یا زیاده؟

من هیچ مذکری تو زندگیم نبودهخیلیم خجالتیمفک کنم بعد ازدواج ذوب شم از خجالت

منم 😃

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود