2777
2789
خدانکنه عزیزدلم بخدا من فقط میخواستم ذوقم و شادیم رو با بقیه تقسیم کنم😭قلبمی تووو حتمااا فقط به خود ...

همین که من تاپیکت رو باور میکنم راست میگی،کافیه🤣🤣😎😎😎

من که لذت بردم از اتفاقات تو

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

همین که من تاپیکت رو باور میکنم راست میگی،کافیه🤣🤣😎😎😎من که لذت بردم از اتفاقات تو

قربونت بشم عزیزم😂😍😍💚💚💚💚

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری با کسی که حتی تلفنی حرف نزدی عقد کردی😐😐😐😐

من به جای اون خانوم کلی عصبی شدم 

چجوری نمی‌تونی درک کنی که داریم درباره‌ی سال‌ها پیش و دختری که تو خانواده‌ی سنتی بزرگ شده حرف می‌زنیم؟ 

بعد هم گفتن عقاید با برچسب زدن فرق داره

شما حق دارین خود این موضوع رو تحلیل کنین و عقایدتون رو دربارش بگین (تازه اگه اون خانوم و بقیه میلی به شنیدنش داشته باشن) ولی حق ندارین برچسب عقب مونده و ... بزنین 

رفتارتون خیلی حس بدی به من و باقی کاربرها داد 

بوسای پشت فرمون از همه قشنگتر بود، البته چون ماشینش پراید نبود بهش بوس میدادم😂 ( جهت مزاح، جبهه نگی ...

ما سر همین بوسهای پشت فرمون یه ماشین دادیم رفت، شانس آوردیم خودمون موندیم😂😉 ولی یادش بخیر، واقعا هم به یاد موندنی شد

یادش بخیر شبی که عقد کردیم یه جشن کوچیک داشتیم بعدش خانواده همسرم داشتن میرفتن همسرم بدجوری هول شده بود رفت با بابام دست داد گفت دست شما دردنکنه خیلی خوش گذشت😑

بابای منم خیلی شوخ و بی پرواست اصلا هیچیو رعایت نمیکنه گفت چی خوش گذشت تو که همش سرت پایین بود حتی زنتو هم ندیدی...همسرمم داشت مثل دوش حموم ازش عرق شرم میبارید اومد بره بیرون بابام گفت:کجا؟این دخترو من عقدش نکردماااا بیا دست زنتو بگیر بردار ببرش مادرزنم منو خیلی حرص داده بود قسم خورده بودم بعداز عقد نذارم دامادم مثل من حرص بکشه...

بعد شب شوهرم همش بهم میگفت:ببین نیازی نیست خجالت بکشی بابات خودش اجازه داده...(انگار مثلا اجازه بابام حکم شاهنشاهی چیزیه🤣)

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

روز عقدمون  بعد از خوندن خطبه عقد گفتن دستاتون  رو بزارید رو هم کیکو ببرید هرکاری میکردیم شوهرم دستمو نمیگرفت اینکارو کنه  چون به نامحرم دست نمیدادیم هردومون واقعا سختمون بود  منم جلو صدنفر ادم دستشو محکم کشیدم کاردو گرفتم بافشار کیکو بریدم  حالا من عصبی بودم اونا میخندیدن 

عاشق بابات شدم 😂😂

شوهرمم عاشقش شده بود🤣 کل شب همه اش میگفت دم بابات گرم عاشقش شدم حس میکردم هربار منو بوس میکنه بابامو میبینه🤣🤣🤣

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

وای چقد اعصاب خورد کنی.ندیده ازت بدم اومد خیلی خیلی رو‌مخ و گوشتلخی.امیدوارم ادمای‌ مثل شما هیچوقت ب‌تور کسی‌نخورن .بنده خدا رو پشیمون کردی از حرفی ک‌زد

من خاطره شو خوندم خنده م گرفت اما شما بهش میگی عقب مونده.ک‌ذهن خودت عقب مونده ست ب دیگران نسبت میدی

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
شوهرمم عاشقش شده بود🤣 کل شب همه اش میگفت دم بابات گرم عاشقش شدم حس میکردم هربار منو بوس میکنه بابام ...

خدایی شوهرت از بندگان شایسته ی خدا بوده. همچین پدر زن فهمیده ای کم گیر میاد😂😂