2777
2789
عنوان

حسابی اذیتم با دندونام

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 35 پست
اره گرون هس ی دندون ۱۵ ۲۰ تومن در میاد دختر عمم تازه کرده ۱۸ تومن ی دندون

خیلی حیفه دندون خود ادم تا جاییکه میشه باید نگهش داشت اصلا مصنوعی جای طبیعیو نمیگیره وهزار دردسر داره البته با شرایط زندگیای حالا وضعیت خوراک واعصاب روان هممون تا۵۰ ۴۰ سالگی محتاج همون ایمپلنت میشیم مخصوصا اینا که میرن کامپوزیت اونم با کلی دندون کج و معوج وتراش خورده 

خب اگه ی دندون بکشی هم ب مرور دندونات کج و کوله میشن لثه استحکامشو از دست میده دهنت کج میشه

خب میخوام ارتودنسی هم کنم

چه فایده خرج کنم هیچی به هیچی

همش میترسم الان ۲۳سالمه اینجوریم ۳۰سالگیم دیگه بی دندونم

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن اصلا همچین کاری نکنه فاتحه لثه رو میخونی بعدش دیگه ایمپلنتم نمیتونی کنی

خب چیکار کنم پول ایمپلنت ندارم عمرا دندونام خراب شدن هلاوه بر دردشون ک تحمل میکنم ظاهر بدی هم دارن سیاه شدن از ریشه زرد شدن کاملا  خرابیشون مشخصه

خب میخوام ارتودنسی هم کنمچه فایده خرج کنم هیچی به هیچیهمش میترسم الان ۲۳سالمه اینجوریم ۳۰سالگیم دیگه ...

من ارتودنسی داشتم تو الان از این درد می‌نالی کجا باشه ارتو داشته باشی

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

۴سال پیش عصب کشی و روکش کردم الان دکتر گفته به درد نمیخوره باید بکشیشالان ی دندون دیگه ام عصب کشی کر ...

کلا همین؟😐حالا فکر کردم چقد اوضاعت خرابه ببین هر ۶ماه یه چکاپ برو که اگه پوسیدگی هم داشتی زود بفهمی کار به عصب کشی نرسه 

س سال ارتودنسی کردم نه تا دندون ترمیم کردم و چهارتا کشیدم تو ی روز پدرم در اومد صورتم تا س روز ورم کرده بود اصن حس نداشت حتی چشام پلک نمیزد چشام نیمه باز بود میخابیدم

بعد نزاشتم زخم دندونای کشیدم خوب بشه دستگاه ارتودنسی گذاشتم تا ی ماه لب ب غذا نزدم فقط ب زور مامانم سوپ میخوردم ک اونم جای زخمامو میسوزوند

درد هر ماه ارتودنسی جای خود

ولی دندونام خیلی خوشگل شدن لبام خیلی خوش فرم شدن

خب چیکار کنم پول ایمپلنت ندارم عمرا دندونام خراب شدن هلاوه بر دردشون ک تحمل میکنم ظاهر بدی هم دارن س ...

دندونای اخری منم‌پرشدن اونارو کسی نمیبینه غصه نخور اگه نیاز به عصب کشی دارن عصب کشی کن برا زردیش سالی یکبار برو جرمگیری نخ دندون ودهانشویه هفته ای یکبار استفاده کن جلوی جرم بستن دندونو تاحدودی میگیره ولی بازم میگم تاجاییکه میشه نگهشون دار 

دندونای اخری منم‌پرشدن اونارو کسی نمیبینه غصه نخور اگه نیاز به عصب کشی دارن عصب کشی کن برا زردیش سال ...

متاسفانه دندون های جلویی من خرابه از ریشه همون قسمتش که از لثه بیرون دارن سیاه میشن

س سال ارتودنسی کردم نه تا دندون ترمیم کردم و چهارتا کشیدم تو ی روز پدرم در اومد صورتم تا س روز ورم ک ...

اخ منم ارتودنسی دارم امان از اون دردش که هرسری میرم یعنی تا ۴ روز میخام بمیرم از دردش وگشنگی که میکشم همش میگم عب نداره خوشگل میشی بعدش همه جا میخندی 😂

اخه مگه کاپوزیت کردن عصب کشی و پرکردن نمیخواد مگه گرون نیس

الان عزیزم خیلی جاها قسطی انجام میدن من خودم ارتودنسی کردم کجا داشتم ۷۰ تومن یجا پیاده شم کلا دوماه اول ۵تومن دادم بعدشم قراره ماهی ۲ تومن بدم شماهم چندجا برو بپرس یا همین اینستا بگرد حتما یجایی پیدا میشه قسطی انجام بده حالا ممکنه برا شما چون زودتر کارت تموم میشه چک بگیرن 

اخ منم ارتودنسی دارم امان از اون دردش که هرسری میرم یعنی تا ۴ روز میخام بمیرم از دردش وگشنگی که میکش ...

اره اینقد تغییر میکنه آدم من عکسای قبلمو تا جایی ک امکان داشته پاک کردم😂😂کسی نبینه

اره اینقد تغییر میکنه آدم من عکسای قبلمو تا جایی ک امکان داشته پاک کردم😂😂کسی نبینه

من اونروز عکسامو نگاه میکردم توهیچکدومشون نخندیده بودم😐راسی یه سوال میگم شما در طول درمانت فکت موقع جویدن غذا صدا نمیداد؟من دو روزه اینجوری شدم 😑