2777
2789
عنوان

حسابی اذیتم با دندونام

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 35 پست
من اونروز عکسامو نگاه میکردم توهیچکدومشون نخندیده بودم😐راسی یه سوال میگم شما در طول درمانت فکت موقع ...

برا من صدا نمی‌داد من و مامانم باهم ارتودنسی کردیم مال مامانم ی مدت ینی پونزده روز شاید صدا میداد ولی بعد بر طرف شد از دکترم پرسید گفت عادیه توام بپرس حتما

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

برا من صدا نمی‌داد من و مامانم باهم ارتودنسی کردیم مال مامانم ی مدت ینی پونزده روز شاید صدا میداد ول ...

اره ۲۳ نوبت دارم باید بپرسم چه جالب مامانت چندسالگی ارتو کرد؟من۲۷سالمه همش میگفتم دیگه برا من‌گذشته جواب نمیده رفتم اونجا دیدم‌اووووو خانوما واقاهای ۴۰ ۵۰ ساله هم اومدن ارتودنسی کردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ۲۳ نوبت دارم باید بپرسم چه جالب مامانت چندسالگی ارتو کرد؟من۲۷سالمه همش میگفتم دیگه برا من‌گذشته ...

ن چرا گذشته باشه اتفاقا بیشتر مریضا بالا سی سالشون بود اونجا موندم چرا خانوما هی میگن ما سنمون رفته بالا مهم دل ادمه من همیشه با خودم میگفتم هیجده سالم بشه خیلی بزرگ شدم تازه فهمیدم آدم هیچ وقت با سن بزرگ نمیشه تجربه ها هستن آدمو بزرگ میکنن همیشه ب مامانم همینو میگم میکشم میبرمش کارای زیبایی انجام بده😂

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

ن چرا گذشته باشه اتفاقا بیشتر مریضا بالا سی سالشون بود اونجا موندم چرا خانوما هی میگن ما سنمون رفته ...

دقیقا چقد خوبه که مامانت پایه اس وبه حرفت گوش میده انشالله همیشه دلتون جوون و پراز شادی باش ❤