2777
2789
عنوان

تو خوابهام از مادرم بدم میاد

93 بازدید | 12 پست

تو خواب همیشه حس بد بهش دارم باهاش دعوا و پرخاش میکنم و انگاری دشمنه 

تو دنیای واقعی اصلا اینطور نیستم 

بچه هم نیستم ۳۲سالمه و متاهلم

دلیلش چیه؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ریشه در کودکی

کودکیم هم دوسش داشتم ولی ارتباطمون کم بود 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلی کم پیش میاد خواب واضح ببینم و یادم بمونه ولی همیشه با مامانم به بدترین شکل ممکن دارم دعوا میکنم و نفرین میکنم😐نمیدونم چرا 

با اینکه ارتباطمون خوبه با هم صمیمی و راحتیم بنده خدا همه کاری واسه من کرده همه جوره مدیونشم

منم خیلی کم پیش میاد خواب واضح ببینم و یادم بمونه ولی همیشه با مامانم به بدترین شکل ممکن دارم دعوا م ...

اره همینطوره البته با بابام خوبم 

تو خواب دیشب دلم میخواست همه چیزو سمت مامانم پرت کنم دلم پر بود ازش 

تو دنیای واقعی یه حرف یکم تند میزنم تند ازش معذرت خواهی میکنم

اینکه تو خابت میاد مادرت نیست یکی به شباهت اون میاد بخابت وسعی داره بین شما و مادرتون رو دوری بندازه

شاید .از کجا بفهمم کیه و چطوری میخواد اینکارو کنه؟یعنی دعا بگیره؟

اینکه تو خابت میاد مادرت نیست یکی به شباهت اون میاد بخابت وسعی داره بین شما و مادرتون رو دوری بندازه

راستش تو دنیای واقعی یکی بوده همچین کاری کرده اما چند سال پیش

من خیلی بها نمیدم به خواب ها بنظرم اکثرشون تعبیر خاصی ندارن

من خوابهام زود تعبیر میشن اما بعضیشون نه همه 

مثلا خواب دیدم پریشب دزد ا مد با شوهرم دعوا کرد میخواست بکشه و من اون دزدو دور کردم 

فرداش با شریک کارش بحثش شد من یه چیز گفتم اروم شد و دعوا خوابید 

از اینچیزا زیاد میبینم به شکلی دیگر اما فقط بعضی وقتا 

شاید .از کجا بفهمم کیه و چطوری میخواد اینکارو کنه؟یعنی دعا بگیره؟

نمیدونم میگن تو خونه ی که دعا یا خونه های قدیمی ساخت باشه این چیزا هست منم وقتی تو خونه ی قدیمی ساخت بودیم یه مدت همینجور خابا رو میدیدم خاب میدیم که بابام داره بهم تجاوز میکنه در صورتی که بابام نبود و یکی به شباهت اون بود طوری بود که ازش تو بیداری میترسیدم