2777
2789
عنوان

حسابی اذیتم با دندونام

124 بازدید | 35 پست

هرچی خرج میکنم باز گیر داره

خسته شدم

میخوام دندونای خرابم رو بکشم😓

هی میگن حیفه

خب این همه خرج باز هم درد میکنن

معلوم نیس مشکل چیه

نمیفهمن

هرچی کار میکنم خرج بی فایده دندون میشه

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تو فکرم کلا بکشم مصنوعی بذارم

والا 😑

همش باید خرج کنی بهش برسی باز ادا در میارن

حالا طرف هفته ای یک روز به زور مسواک میزنه دندوناش مثل صدف سالم و سفیده😒

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ایمپلنت مگه ارزونه؟یه کامنت دیدم زیر پستای یه کلینیک گفته بود دوفک حدود۴۰۰ تومن حالا دیگه نمدونم مار ...

اره گرون هس ی دندون ۱۵ ۲۰ تومن در میاد دختر عمم تازه کرده ۱۸ تومن ی دندون 

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

۴سال پیش عصب کشی و روکش کردم الان دکتر گفته به درد نمیخوره باید بکشیش

الان ی دندون دیگه ام عصب کشی کردم دیگه میترسم پول روکش بدم 

دوسال دیگه بکشمش

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
والا 😑همش باید خرج کنی بهش برسی باز ادا در میارنحالا طرف هفته ای یک روز به زور مسواک میزنه دندوناش ...

دقیقا من ۴ تا کشیدم ۱۰ تا هم پر کردم باز خرابن حتی اونایی ک پر کردم علاوه بر درد ظاهر بدی هم دارن سیاه شدن ی گردو بادام نمیتونم بخورم درد میکنن یا سوراخن میره توشون میخوره انگار سیخ فرو میکنن