2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از حذف قند و شکر مصنوعی

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 65 پست
عالیه 😍نون و برنج رو میخورین؟منم الان ۶۰ هستم باید برسم ۵۵

اره ولی خیلی کم حداقل برنج هفته ای دو سه بار بیشتر نه  نونم خیلی کم میخورم زیاد از بچگی علاقه ای ب نون ندارم تا ب الان...البته غذامو هم خیلی نصف کردم الان خیلی سبک و راضیم خدا رو شکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولی خیلی کم حداقل برنج هفته ای دو سه بار بیشتر نه نونم خیلی کم میخورم زیاد از بچگی علاقه ای ب ن ...

ممنون که تجربه تونو گفتین عزیزم♥️

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
الان که دوباره میخورم قندمصنوعه ولی اول سال به مدت پنج ماه حذق کرده بودم عالی بود هم انرژی بیشتری دا ...

ممنون که تجربه تونو گفتین عزیزم♥️

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
ولی من دوست دارم چندتا بچه داصته باشم😭منم موهام خراب شده همه حسرت موهام رو داشتن اما الان ب شدت خش ...

من اسپیرو روم تاثیر نداره انگار نمیخورم فقط سیبل ولی ریزش موهام اصلااا کم نشده عوضش موهای صورتم رشدش کمتر شده منم دقیقا مث خودت موهام وز شده و کممم همیشه میگفتم کاش سرطان داشتم ولی تنبلی نه حداقل ادم تکلیفش با خودش مشخصه

تنبلی همه زیبایی یه زن و میگیره

فک کن هورمون مردانه وقتی میره بالا چ گندی میزنه ب بدن

حتی اخلاقمونم مردونه میشه

منم میخوام شروع کنم امیدوارم بتونم 😅

من از شنبه استارت زدم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اما باید خرما و قندهای طبیعی رو جایگزین کرد

میوه رو باید هرروز خورد

ن خیلی زیاد  درحد یه سیب وپرتقال

خرماهم روزی ۴الی ۵تا

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....