2777
2789

سخته؟ وزنتون کم شد؟ تا عید مثلا‌حذف کنیم لاغر میشیم؟

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

لطفا اگر گفتن منم لایک کن😊

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای پوست و بدن و رحم و اینا خیلی خوبه

بله منم شنیدم..گفتم بپرسم ببینم کسی تجربه ای داره

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

من حدود ۴ ماه  قند ، مربا نوشابه رو ۹۹ درصد کم کردم 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

من حدود ۴ ماه قند ، مربا نوشابه رو ۹۹ درصد کم کردم

چقد لاغر شدین

پوستتون فرقی کرد

خدایی یکسال حذف کردم هیچ تاثیری ندیدمبرا تنبلی تخمدان حذف کرده بودم

وزنتون هم تغییری نکرد؟

من بیشتر هدفم لاغریه

چقد لاغر شدینپوستتون فرقی کرد

من برای اینا ترک نکردم ، برای سلامتی بدنم  ترک کردم ، 

هر کار درستی رو میخوای انجام بدی به دنبال نتیجه نباش  ،تو کارتو انجام بده نتیجه   هر وقت که  صلاح باشه پیدا میشه

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

من از اولم دوست نداشتم و کلا از شیرینی بدم میومد

از برگزیدگانی😂😂 

من پر شیرینی میخورم