2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 49037 بازدید | 372 پست
قربونت برم خداروشکر ک خوب شده زندگیتون چقد با کامنتت حالم خوب شد همش خودمو سرزنش میکردمهرچند میدونم ...

کار خوبی کردی آدم باید یجا خودشو خالی کنه حرف دلشو بزنه مگه همسایه یا ی آدم غریبه هست بگی چرا اینو بش گفتم این که نه آبم روشه نه نونم روشه، آدم همسرشو باید هر چیزی که نیاز داره بهش بگه اگه اعتراض نکنی میشی ی غریبه زندگی ی نواخت که هیچ کس دوس نداره حالا بزار خودش پیش قدم بشه زنگ زد جواب بده قشنگ مشکلتون بهش بگو که دوس داری ببینیش دوس داری محبت کنه دوس داری بهت زنگ بزنه ببینه داری چکار میکنی بهش بگو میخوام بدونم برات مهمم یا هر چیز ریز یا درشتی که تو دلت بهش بگو تا نیازاتو بدون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از همین دلسردیا میترسمهمه گارد گرفتن اصلا توضیحاتی ک من دادمو نخوندنهمه که مث شما شرایطشون بعد ع ...

عشقم من صفه به صفه رو خوندم هم توضیحاتتو هم چرتو پرتای بقیه رو
چیزیو که تو حس کردی و هنوزم میکنیو هیچ کس نمیتونه درک کنه
ولی این دلیل نمیشه که تو به خودت شک کنی
تو الان بهتر از هرکسی میدونی منم میدونم که تو مقصر نیستی
دور از جونت روانی که نیستی الکی اینجوری حرف بزنی
وقتی یه دختر اینشکلی حرف میزنه ببین باهاش چیکار کردنو چی کشیده که به اینجا رسیده
این هنر طرفه توعه که نذاره تو اصلا به همچین جایی برسی

پس کلا هرچی چرتو پرت تا الان گفتنو بریز دور تو رفتارت درست بوده
ولی به نظره من بعد از این عصبانیتت دیگه فقط سکوت کن
ی جورایی بیخیال شو عینه خودش رفتار کن پیم نده ببین چیکار میکنه اصن
خودت کاملا متوجه میشی قضیه چیه عزیزم
فقط چون دوسش داری شاید نخوای قبول کنی
امیدوارم قبل از اینکه دیر بشه روی واقعیشو نشونت بده حالا اون رو میخواد خوب باشه میخواد بد
امیدوارم با اطمینان ازدواج کنی
نه اینکه بعده ازدواج بیای به خودت بگی من میدونستمو دونستمو نادیده گرفتم:)

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

کار خوبی کردی آدم باید یجا خودشو خالی کنه حرف دلشو بزنه مگه همسایه یا ی آدم غریبه هست بگی چرا اینو ب ...

چند باری گفتم دیگه دوست ندارم غرورمو زیر پا بذارم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

عشقم من صفه به صفه رو خوندم هم توضیحاتتو هم چرتو پرتای بقیه روچیزیو که تو حس کردی و هنوزم میکنیو هیچ ...

احساس کردم دارم کامنت یه روانشناسو میخونم

انقد ک خوب گفتی حالمو

من زنگ نمیزنم زیاد اکثرا اون زنگ میزنه جواب تماسشو ندم؟

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

احساس کردم دارم کامنت یه روانشناسو میخونمانقد ک خوب گفتی حالمومن زنگ نمیزنم زیاد اکثرا اون زنگ میزنه ...

عزیز دلم اگه میخوای از تصمیمت
آیندت
زندگیت
و این دلشوره و شکی که نسبت به انتخابت به جونت افتاده و داری دستو پا میزنی یه چیزی بشه که یه چیزی بفهمی
نه!
یه مدت بشینو نگا کن فقط
خداروشکر کن که هنوز نامزدی
هنوز فرصت داری
ی مدت دست نگه دار ببین اصن چیکار میکنه ببین چی نشون میده از خودش
بهت زنگ میزنه اصلا؟ پیگیرت میشه اصلا؟
اگه نشد که قطعا ی چیزی از توش درمیاد
اگرم شد اینبار بشین حرفاتو بهش بزن
حرفاتو ببین خیلی جدی همه چیو بهش بگو حرف بزن باهاش نه دعوا
اگه حرفات حقیقت باشه به مزاجش خوش نمیادو خودش برش میگردونه سمت دعوا و مقصر جلوه دادنت
اگه نه حرفات بترسوندش از اینکه داری اشتباه در موردش فکر میکنی که من یکم برام بعیده اشتباه کرده باشی
اونوخ اینبار اونه که خودشو به اب و اتیش میزنه
مطمعنم خودت راهشو بلدی چیکار کنی که حقیقتو بفهمی
فقط چون حالا عادت کردین به این روتین نمیخوای بهم بزنیش یا میگی بیخیال بزار همینجوری بگذره بره جلو ببینیم چی میشه
الان از اینا میگذری ولی یه روزی میان جلوی چشات  
اگه قراره چیزیو بفهمی یا از مسیری برگردی یا هرچیزی الان خیلی بهتر از فرداس خیلی

عزیز دلم اگه میخوای از تصمیمتآیندتزندگیت و این دلشوره و شکی که نسبت به انتخابت به جونت افتاده و داری ...

اگرم روزی ی بار مثلا یا خیلی دیر به دیر زنگ میزنه و خیلی ضایه میشه که جواب ندی یا نتونستی جواب ندی ی موقعایی. اونموقع توی حرفات بیخیالی و سردی و اره باشه خدافظ عینه خودش اینارو نشون بده
خودت میدونی دیگه چی میگم:)

چند باری گفتم دیگه دوست ندارم غرورمو زیر پا بذارم

حالا بزار ببین خودش حرفش چیه هدفش چیه ، اگه واقعا درکت کنه اونم این قدری که دوسش داری رو متوجه بشه که تو از روی علاقه و نیازت و ازش دلخوری داری ببین چه حرکتی میزنه چون تو تمام حرفاتو دلخوریاتو گفتی بعد از این میتونی قشنگ تصمیم بگیری

اسکرین صفحه 8 رو دیدین؟

این همه بهش گفتی دوستش نداری و ازش متنفری.خودتو جاش بذار .یک بار بهت بگه ازت متنفره یا ده بار در مقابل دوستت ندارم ها بهت بگه خفه شو.؟؟؟؟؟بببن چقدر شکستیش که دیگه بت گفته خفه شو .میدونی چقدر براش سخت بوده حرفت.زندگی رو اینجور تلخ نکنید.اگه پسر خوب و سالمیه و میتونه زندگی خوبی برات بذاره حیفه به خدا حیفه .اگه از دستش دادی اونوقت نیای گریه و زاری که عشقم بهم خیانت کرد .یاد تنفری که بهش گفتی باش .

به نظرم دو ساعت خوبه البته بستگی به تایم کارش داره زیادم سخت نگیر کن الان پشیمونم این حرفا رو زدم جن ...

اتفاقا خوب کردی حرف زدی یه جا مرد باید به خودش بیاد همیشه سکوت و از وضع تظاهر میکنیم راضی هستیم مرد میگه این همه جوره منو میخواد اما از دلمون خبر نداره حرف زدن خیلی خوبه خیلی چه با داد چه پیامی من ۹ ساله سر زندگیمم حرف دلمو و اعصاب خوردی رو‌نمیتونم بزنم یه بار زدم. پشیمونم کرد

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

تو دوران دوستی اینجوری نبود ؟؟

اسی منم مثل نامزدتم مثلا شوهرم سرکاره چند بار زنگ میزنه الان کمتر ولی من تا کاری نداشته باشم زنگ نمیزنم یا بیش از حد دیر کنه ولی خب ما پیش هم هستیم حق داری از این همه سردی عصبی بشی ولی نباید اینجوری حرف میزدی باید رک میگفتی من تحمل ندارم دیگه اگه قراره اینجوری ادامه بدیم بهتره تموم کنیم 

آدم هر چقدم کار داشته باشه باز موقع نهار استراحت سرویس بلاخره دست به گوشی میشه چند ثانیه زمان میبره یه پیام یا زنگ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عین شوهر من ما دوتا شهر دور بودیم فقط اخر هفته ها میتونستیم همو ببینیمدر طول روز ابدا زنگ نمیزد. کل ...

شما مگه کارتون درست بوده که به دیگران هم توصیه نیکنید.ادم یکی از نیاز هاش شاید بیشترین نیازش توجه هست.بی خود نیست خودشو به در دیولر میزنه.نمیشه بی خیال بود