2777
2789

منم انفالو کردم با اینکه  یکیشون  خیلی برام عزیز بود 

منم زیاد فالور پسر نداشتم دو سه تا بودن 

اما اون گفت انفالو کن 

اون یکی  که برام عزیزه و هیچوقت هول باز نبوده

بهش پیام دادم توضیح دادم گفت مشکلی نیست عروسیت دعوتم کنیا 

خیلی شرمنده شدم 

حرصم درومد از دستش

مراسم نامزدیمون بزودیه دعا کنید ختم بخیر شه

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودشم دحتر فالو نداره؟

اره 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اگر برعکس بود شما چه واکنشی داشتی؟

اونم فالور دختر داره من برام مهم نیست

اگر خودشم فالو نداره دخترهارو حس بدی نگیر خیلیم خوبه 

منو همسرمم همینجوری از روز اول قرار گذاشتیم

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
وا،خب حالا چی شده مگه

چون من با این پسره از بچگی بزرگ شدیم 

حتی میخواد بره خواستگاری دختر مورد علاقش کمکش کردم 

هیچوقت هیز نبوده سر من 

برا همین برام عزیز بود

جنس مخالف هیچ وقت نمیتونه دوست معمولیت باشه تو به تنها دوست جنس مخالف و همدمی که نیاز داری فقط و فقط ...

این درسته اما نه برای کسی که بچگی باهاش بزرگ شدی و همسایته

خودشونم دختر فالو ندارن؟ من خودم به شخصه یکی از شرط هام برای نامزدم این بود که نسبت به دوستای اقایی ...

داره والا 

چی بگم...